2777
2789
عنوان

جدا کردن جای خواب شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری ناخواسته بوده یا اصرار شما یا هردو می‌خواستین؟؟

من  میخاستم چون همیشه صبح میرفت سرکاردیر میومد تنها بودم 

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
ای کاش کارای خونمو میکرد دلم خوش میشد کارامو‌میکنه  کارش شده بیاد خونه بره تواتاق  درو ببن ...

واقعابعضی مردا هیچ درکی ازسختی بچه داری ندارن وهمه سختی رودوش مادره خیلی سخته مثل شوهرمن دقیقابعدبچه کم کم جامون جداشدوازهم دور ودورترشدیم

نمیزاره برم 😔

از مشاور تلفنی کمک بگیر

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)
اخی عزیزم خب خودت برو جایی ک اون میخوابه بخواب بزار کم کم دوباره عادت کنه ب کنارت خوابیدن

اتاقمون یه خوابه  تخت بچه و‌کمداش اونجا هست جای ینفر تواون‌اتاقه من جا نمیشم تواونجا  بهش میگم  بیا تو پذیرایی میگه عادت کردم به اونجا

درک نمیکنم چرا بچه میخوان یا حتی ازدواج میکنن وقتی همش قراره سختیا رو دوش یه نفر باشه؟؟ مگه اسم این زندگی "مشترک" نیست؟

اسی با مشاور صحبت کن حتما

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)
درک نمیکنم چرا بچه میخوان یا حتی ازدواج میکنن وقتی همش قراره سختیا رو دوش یه نفر باشه؟؟ مگه اسم این ...

وقتی به اینا فکر‌میکنم  قلبم درد میگیره وقتی هرشب میبینم‌میاد راحت میره میخوابه و درو‌میبنده کل اسمون رو سرم خراب میشه 

اتاقمون یه خوابه  تخت بچه و‌کمداش اونجا هست جای ینفر تواون‌اتاقه من جا نمیشم تواونجا  بهش ...

منم اوایل خیلی حسرت میخوردم که چرا جای خوابمون یکی نیست ولی الان دیگه تنهایی خوابیدن بیشتر دوست دارم