2777
2789
عنوان

زندگی خیلی مزخرف

415 بازدید | 38 پست

شوهرم خیلی بداخلاقه کتکم میزنه تازگیام معتاد شده اصلا من و بچه ها براش مهم نیستیم فقط چیزی براخانوادش بشه ی ثانیه دووم نمیاره و حلش میکنه تو جمع حرفای زشت میزنه هرروز زیر چشممو کبود میکنه دوتابچه دارم میگم طلاق بگیرم تورو خدابهم مشاوره خوب بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منو بچه تو شکمم بمیریم 

ایی خدا نگو اینجوری چرا انقد غمگینی گنا داره اون طفلک همچیو حس میکنه🥺

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وای چرا؟

ب خاطر این شوهر احمق اصلا درک نمیکنه باردارم حرصم میده چقدر میگم حرصم نده باشرایط قبل فرق دارم الان باردارم ب بچه آسیب میرسه نمیفهمه  ای خدااااا کاش بمیرمممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ب خاطر این شوهر احمق اصلا درک نمیکنه باردارم حرصم میده چقدر میگم حرصم نده باشرایط قبل فرق دارم الان ...

الهی بمیرم برات😔

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💛                                                       پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🌈

اگ خانواده خوب داری یه لحظه هم تواین زندگی نکبتی نمون جون خودتو بچهاتو نجات بده. اگرنه هم سعی کن مدتی بری سرکار و از وحشی گری هاش مدرک جم کنی بعد جدا شی. از اون خانوادش حرف شنوی نداره ب یکیشون بگی اینارو؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡