2777
2789
عنوان

زندگی خیلی مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم برات😔

😭😭😭😭😭😭😭😭بخدا خیلی دوست دارم بمیرم  آخه خیلی سخته واقعا یکی حرصت بده هر چقدر هم بخوای بیخیال بشی نمیشه دلم واسه بچم میسوزه ناقص میشه آنقدر حرص میخورم😭😭😭😭😭😭دلم واسه بچم  کبابه😭😭😭😭هرچقدر میخوام بخاطر بچه حرص نخورم والا نمیشه بلااله نمیشه😭😭😭😭😭😭😭

😭😭😭😭😭😭😭😭بخدا خیلی دوست دارم بمیرم  آخه خیلی سخته واقعا یکی حرصت بده هر چقدر هم بخوای بی ...

مگه چیکار میکنه اون مرتیکه نفهم که نمیفهمه بارداری و چقد حساس خاک تو سرش که به خاطر بچشم کوتاه نمیاد قربونت برم الهی😔😔😔

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💛                                                       پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🌈
😭😭😭😭😭😭😭😭بخدا خیلی دوست دارم بمیرم  آخه خیلی سخته واقعا یکی حرصت بده هر چقدر هم بخوای بی ...

انقدر گریه کردم تب کردم 

دکتر استراحت مطلق داده خانواده احمقش هرروز میان خونمون مجبورم پذیرایی کنم ب این مرتیکه میگم کمکم کن خم و راست شدنی دل درد میگیرم نمیفهمه میگه همینم مونده من زن بشم 😭😭😭😭😭😭😭😭بمیرم  واسه بچمممم 

چقدر زدم گوگل میگم بخون حرص واسه بچه بده استرس بده ناراحتی بده😭😭😭😭😭عاشق بچستا ولی مرغش ی پا  داره حالت تهوع دارم آنقدر گریه کردم از اینورم تیرویدم بالاس 😭😭😭😭هفته شش بارداریم دقیقا هفته ای هستم ک عصاب و مغذ بچم داره درست میشه 😭😭😭😭😭😭کاش یکی منو بچمو نجات میداد😭😭😭