2777
2789
ن عزیزم فضولی چیه واس همین تاپیک زدم نظر بدین سر عمش میخواست خفم کنه مگه دیوونم درمورد خانوادش چی ...

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است.کارم از گریه گذشته که بدان میخندم🙂

منم همینم سگ همسایه مامانش ارزشش از من بیشتره

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

19 23 یجوری بی احساسه تو زمانی ک من ناراحتم میره

خوشبختم عزیزم 

شما اول باید متوجه بشین ک 

این مشکلی ک دارین براشون از ریشه هستش یا ن

در برخورد با همه همین عمل دارن یا فقط برای شماست 

اگ ن 

ک بازم باید بگردین ببینین مشکل از کجاست 

چرا همچین رفتاری رو باهاتون دارن وقتی ک پیداش کردین اونموقع بهتر میتونین درستش کنین .. 

ولی ن اگ با همه همینطوری هستش 

بهش نگین 

جوری نگین ک انگاری دارین بهش امر میکنین باید این کار رو براتون انجام بده 

با لحن اروم 

سیاست بکار ببرین 

برای مثال 

وقتی ک از یه چیز ناراحتم و تو هسی وجودت ارومم میکنه 

اونقدی بهش بگین تا باور کنه و عمل کنه به اون چیزای ک شما میخایین 🙂❤ انشالا بهترینا براتون اتفاق بیوفتن ..

من خر نیستم عرعر کنم موقع ای که عصابم خورد بود عضو نی نی سایت شدم با تشکر🙏
عشق بچگیم بود😔مثل بت میپرستیدمش.مث قبل عشقم آتشین آتشین نیس.حتی از مامانمم بیشتر دوسش داشتم باورت م ...

من از وقتی بچه ام به دنیا آمد ازش خیلی سرد شدم نمیدونم من بخ عشقم نرسیدم شما که انقدر دوسش داری کلید مرد دکتر حبشی را گوش بده من جند روز پیش گوش دادم خیلی خوبه خیلی من فقط به خاطر بچه ام میخام باهاش خوب بشم چون وقتی دعوا میکنیم اون ناراحت میشه

خوشبختم عزیزم  شما اول باید متوجه بشین ک  این مشکلی ک دارین براشون از ریشه هستش یا ن در ...

ممنونم عزیزمممم

میدونم خیلی رابطمون نا عادله

ولی چیکار کنم دو راه بیشتر ندارم یا ازش بدم بیاد و زندگیم بدتر شه

یا تلاش کنم بهتر بشه

ن فقط با من اینطوره حس رفیق نداره بامن

رقیبه

من از وقتی بچه ام به دنیا آمد ازش خیلی سرد شدم نمیدونم من بخ عشقم نرسیدم شما که انقدر دوسش داری کلید ...

ممنون عزیزم حتما گوش میدم❤

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
یعنی چطوری شروع کرد یکی اون گفت یکی شما؟

اره بعدشم گوشبو روم قط کرد و تا مدتا حرف نمیزد باهام

ولی من هیچ حرف بدی نزدم بهش و بی احترامی نکردم

فقط گله میکردم از بی رحمیاش

اره بعدشم گوشبو روم قط کرد و تا مدتا حرف نمیزد باهام ولی من هیچ حرف بدی نزدم بهش و بی احترامی نکردم ...

اصلا باهاش جر و بحث نکن اصلا بهش پرخاش نکن اصلا با متلک حرف نزن اونم چیزی گفت سعی کن به شوخی رد کنی میدونم سخته ولی چون دوسش داری رعایت کن چون باز شمایی که باید بیفتی دنبال اون مثلا گفت غلط میکنی میگی عمه ام بگو وای حواسم نبود و همین نزار دعوا طولانی بشه

اصلا باهاش جر و بحث نکن اصلا بهش پرخاش نکن اصلا با متلک حرف نزن اونم چیزی گفت سعی کن به شوخی رد کنی ...

خب قلبم درد میکنه ک چطور میتونه باهام اینطوری حرف بزنه

اخه چرا یبارم اون مراعات نمیکنه

خب قلبم درد میکنه ک چطور میتونه باهام اینطوری حرف بزنه اخه چرا یبارم اون مراعات نمیکنه

میدونم چی میگی خودم کشیدم شما انجام بده بزار اونم ازت یاد بگیره هر جور شده یه جور رفتار کن کار به دعوا کشیده نشه اون خاست بحث کنه شما یه جور کن نشه مثلا جواب نده یا مکان را ترک کن  یا بحث را عوض کن قبل اینکه صداتون روی هم بلند بشه 

میدونم چی میگی خودم کشیدم شما انجام بده بزار اونم ازت یاد بگیره هر جور شده یه جور رفتار کن کار به دع ...

ممنونم عزیزم

فردا همک دیدمش کاری میکنم خجالت زده بشه

یعنی محبت میکنم بهش 

البته اگ حالیش باشه