2777
2789
اون دلمو شکست ولی من پیامش دادم بیا دنبالم حرف بزنیم صب گفت باشه پاشدم دوشگرفتم اماده شدم ظهر شد ن ...

منم همینم🙂

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته خیلی خون دل هم بهم داده دقیقا دست گذاشته روی نقطه ضعفم همیشه حیلی بداخلاقه همیشه الکی ازم ایرا ...

دقییییییقا شوهر منم همینه.پرو و بی چشم و روئه

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
تو باز دوسش داری؟پس من چرا هر روز از خدا میخام بمیره؟بچه هم داری؟

اره بچم دوسش داره.اره دوسش دارم😔

[QUOTE=272701283]سر چی دلت را شکست؟[/QUOTE دعوای لفظیکردم و امد وسط خیابون پس کله زد منو منم بهش گ ...

اسی اگه شوهرت را این همه دوسش داری اصلا باهاش جر و بحث نکن کلید مرد دکتر حبشی را گوش بده خیلی خیلی کمت میکنه 

واقعا چطوی میتونی انقدر خوب باشی ؟من انقدر ازش بدم میادکه نگو چون شرایط طلاق ندارم باهاش موندم الان ...

میدونی چیه

از اینکه فقط هم اتاقی باشبم ی روز میترسم،،واسه همین ب هر دری میزنم ک رابطه مونو عاشقانه نگه دارم اخه منکه نمیتونم جذا شم  

ولی از اینکه همیشه من میدوم برای رابطه،خستم

واقعا چطوی میتونی انقدر خوب باشی ؟من انقدر ازش بدم میادکه نگو چون شرایط طلاق ندارم باهاش موندم الان ...

عشق بچگیم بود😔مثل بت میپرستیدمش.مث قبل عشقم آتشین آتشین نیس.حتی از مامانمم بیشتر دوسش داشتم باورت میشه؟از اینا نبودم که امروز عاشق بشم و فردا فارق.اگه اذیتم نمیکرد.بازم مث بت میپرستیدمش‌.یه زمانی ازش نفرت پیدا کردم.تا اومد سمتم دوباره دلم لرزید.این بت خیلی وقته شکسته.من چشمام میبینه اما دلم باور نداره.نفرین به دلم.لعنت به دلم.از امشب میخام توی دلم بکشمش بدون این که عذاب بکشم.دعام کن سخت نباشه.قبلا تلاش کردم.اما نشد.دعا کن اینبار بشه🙂

ببخش فضولی میکنم ولی سر چیزای الکی باهاش دعوا نکن به خصوص سر خانواده اش میدونی دوره عقد خیلی بده سعی ...

ن عزیزم فضولی چیه

واس همین تاپیک زدم نظر بدین

سر عمش میخواست خفم کنه

مگه دیوونم درمورد خانوادش چیزی بگم؟؟؟

الان دقیقا بادرد دارم میخندم

میدونی چیه از اینکه فقط هم اتاقی باشبم ی روز میترسم،،واسه همین ب هر دری میزنم ک رابطه مونو عاشقانه ...

همون کلید مرد خیلی مشکل گشاست گوش بده و عملی کن تو که انقدر دوسش داری اصلا باهاش بحث نکن من از روز اول دوسش نداشتم رفتارهای گندش هم شد دلیلش من به عشقم نرسیدم نمیدونم شاید اگه به اون می‌رسیدم منم مثل تو دیوانه اش بودم البته یه چیزی هم بگم مردا از زن آویزان فرار میکنن