2777
2789
ابان‌ ماه بود که بهم گفت خانوادم میگن قسمت نیست مواظب خودت باش و تمام  شاید فک میکرد التماسش م ...

واقعا میگم ی سری از پسرا بیمارن

ناراحت نشی

من ۴ سال درگیر رابطه ای بودم ک توش دقیقا همین بازی رو داشتیم

هی میرفت و میومد 

دیوونم کرده بود

یسریا مرض دارن،اونقدری نمیخانت ک برات بجنگن

اونقدریم علاقشون کم نیست ک ازت بگذرن

ت رو میزارن تو ی دوراهی و سردرگمی

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که هیچ کااااری نکن. بلاکش کن، تمام بشین تو تنهایی خودت زاااار بزن، ...

اشتباه گفتی، خودت را نزن. خود زنی اشتباست

انسانیت و انسان بودن بهترین آیین است
واقعا میگم ی سری از پسرا بیمارن ناراحت نشی من ۴ سال درگیر رابطه ای بودم ک توش دقیقا همین بازی رو د ...

خودش اخلاق من رو میدونست بهش همون اول گفتم ک اره دوست دارم جای خودش اما اگه ۵تا بچه هم ازت داشته باشم یه روز بخای بری مانعت نمیشم ک هیچ آرزوی خوشبختی هم می کنم برات 

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
اسی اینو جواب بده چطوری من میخام باز شوهرم را دوست داشته باشم ولی نمیتونم 

ب چیزای خوبش فکر کن

من هرچی بشه میزنم روشونم میگم اینم میگذره.

برای اینکه رابطه یکنواخت نشه کاراس متنوع میکنم

ولی چ فایده ک نمیبینه؟

اسمش منو به فکر برد واقعا ...عذاب زیبای من دقیقا حس و حالتو قشنگ نشون میده حالا که عقدین بیشتر فک کن ...

گفتم گفتم ولی همیشه من مقصرم 

میگم بخاطر اینده جوفتمون کار میکنم میگه دروغ میگی

بخاطرش خودکشی کردم وقتی امذ بیمارستان نگام کرد روشو برگردون

خیلی منی

وای عجب تاپیکی.دارم گریه میکنم و تایپ میکنم.نمیرم تا صبح خیلیه...

بعد یه مدت یادم نرفته بود باهام چیکارا کرده اما داشت کم رنگ میشد.دوباره بهم یادآوری کرد که حقت بوده.اصلا پشیمون نیست.اصلا طلب بخشش نکرد.منم آخرشگفتم باشه منو ببخش امروز اذیتت کردم.ناراحتت کردم.آدم نباید چیزی رو گدایی کنه حتی عشق رو.میگم بعضی وقتا اما دل کثافت من به حرفم گوش نمیده.خدایا خودت منو همین امشب بهش بی تفاوت کن.فردا که بیدار میشم.دیگه واسم مهم نباشه.هیچیش

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
از آدم ها بت نسازید خدایی میشوند که خدایی کردن بلد نیستن

دقیقا داشتم با خودم میگفتم اینو.پیامت رو دیدم.ذخیره میکنم پیامت رو تا هر شب پیامت رو بخونم.خدایا آخه چرا عشق رو آفریدی؟آشغال ترین چیزه واقعا.از عشق و عاشق و خودم مخصوصا متنفرم.زندگیم رو با دستای خودم نابود کردم

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
وای عجب تاپیکی.دارم گریه میکنم و تایپ میکنم.نمیرم تا صبح خیلیه... بعد یه مدت یادم نرفته بود باهام چ ...

اشکای منم شدت گرفت با پیامت چون میفهممت

اوووف یه ده شب ازش بی خبر بودم داشتم دیوونه میشدم شب رفتم محل کارش ولی پیدا نکردم و گم شدم

هرچی بهش پیام دادم ک نصف شب تو خیابون رامو.گم کردم پیاممو میخوند ولی نیومد💔