2777
2789
عنوان

تا حالا نشده بود

79 بازدید | 6 پست

فکر می کردم نزدیک ترین و عزیز ترین آدمم رفیقمه بعد فهمیدم که اصلا رفیقم نبوده

حالا فهمیدم پدر و مادرمم اون تصوری من راجبشون داشتم درست نبوده 

دقیقا یاده اون جمله افتاده که میگن سره نخواستنش دعواست

سره نخواستنم دعواس بدم دعواس 

دیگه با مامانم حرف نمی زنم 

فکر می کنه باهاش قهرم

اصلا باهاش قهر نیستم فقط وقتی از حرف های من خوشش نمیاد همش دعوا میشه همش میگه بد حرف میزنی تو اخلاقت بده تو بدی خب منم حرف نمی زنم 

به قرآن مجید نمی خوام قهر کنم که اعتراض کرده باشم 

فقط وقتی از طرز حرف زدن من خوشش نمیاد منم حرف نمی زنم 

شما کسی از دست پخت شما بدش بیاد براش غذا درس می کنید ؟ نه 

خب شایدبدصحبت میکنی پسرمن ک توسن بلوغه تاحرف میزنم عصبی میشه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که اونا اول به من چیز می گن  بعد شما به پسرت من از تو بدم میاد از تو حالم بهم می خوره ؟

نه اصلا اینجوری نمیگم ولی بچه ها توسن بلوغ حساس میشن البته شمارو نمیدونم چندسالتونه؟

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
من ۱۸ سالمه 

عزیزدلم اروم باش متوجهم منظورت چیه شایداگاهیشون برای ارتباط باشماکمه ولی پدرمادر بد بچشونونمیخوان که

عزیزدلم اروم باش متوجهم منظورت چیه شایداگاهیشون برای ارتباط باشماکمه ولی پدرمادر بد بچشونونمیخوان که

خب منم میرم خونه مادربزرگم و حرفم نمی زنم باهاشون 

که دیگه ارتباطی وجود نداشته باشه که حالا بخواد آگاهانه یا ناآگاهانه باشه