2777
2789
عنوان

بنظرتون من اشتباهه عقیده ام؟

298 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها . قضیه این هست امشب برای تبریک روز پدر خونه پدر شوهرم بودیم .بنده یه جاری دارم پدرشون چهل روزه فوت شدن دیروز مراسم چهلم پدر خدابیامرزشون بوده .بعد از چهل روز اومدن خونه پدر شوهرم .خیلی از همه دلخور بود با اینکه همه مراسم و شرکت کردیم در حد توان .من چندین بار تماس گرفتم این مدت که برم خونه خودش غیر از مراسمی که تو مسجد و حسینیه و... داشتن که بهش دلداری و اینا داده باشم اما هر بار زنگ زدم گفتن من خونه نیستم بیاین خونه مادرم که من هم یه بار خودم تنهایی رفتم چون همسرم که بردارشوهر ایشون باشه گفت جمع زنونه هست اگه خونه خودشون می‌بود می‌آمدم اما چون خونه مادرش (مادر زن بردارشوهرم)هست نمیام .حالا ایشون از ما دلخور که چرا نیومدین به من سربزنید و توقع این بوده که خونه مادرشون بریم اما خب مگه چند بار ما رومون میشد بریم اونجا برای سر زدن  .آیا اشتباه از ما بوده ؟امشب که شب عید بود اومد اونجا به دلخوری و آخرشم و بحث و...

حق با شماست

ایشون دیگه زیادی پرتوقعه البته دل شکست باهاش مدارا کنین 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

اگه همه مراسم ها رو یکبار رفتید جای گله نیست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ایشون زیادی توقعات دارن 

شما با احترام یکبار هم خونه مادرش سر زدی ازش خب اونجا معذب میشی آخه مگه شما چه قدر با مادر و خانواده ایشون راحتی که هر دم بری اونجا 

نه شما احترام خودتو گذاشتی لازمم نبوده 

اگه خونه خودشون بود خب یه چیزی 

اما نبوده دیگه 

توقع بیجا داره بیخیال 

همانا که خودمان باعث رنج یا خوشبختی هستیم❣️

اون بنده خدا الان عذاداره، احساساتش شاید غیر منطقی باشه و دست خودش نیست

مهم نیست

بگو آره شما راست میگی

قرار نیست تو همه بحث ها طرف رو قانع کنی،، اینجوری فقط اعصاب خودتو خورد میکنی

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

با چیزایی که گفتی شما کاملا درست رفتار کردی خیلی بامحبت و متعادل،ایشون پرتوقعه ولی خب بخاطر عزادار بودنش درکش کنید باهاش بحث نکنید

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)

جاری تون توقع زیادی داره. همینکه مراسمات شرکت کردین کافی بوده که اضافه بر اون بهشون سر هم زدین. 

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
کاره بدی کردی 

اخه عمو من فوت کرد زنگ‌نزد.بچه سقط کردم‌زنگ نزد.مادرم عمل باز قلب کرد زنگ‌نزد

منم تلافی کردم

اونم هرجا نشسته گفته.البته من خودم به نشنیدن زدم

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
اخه عمو من فوت کرد زنگ‌نزد.بچه سقط کردم‌زنگ نزد.مادرم عمل باز قلب کرد زنگ‌نزد منم تلافی کردم اونم ...

پس خوب کردی منم عمه و عموم فوت شدن خواهرشوهرم بهونه آورد نیومد بااین که باهم مشکلی نداریم و خوبیم ولی رفت سفر و خبرش بگوشم رسید منم گفتم انشااله بتونم براش جبران کنم چیزی که عوض داره گله نداره