2777
2789
عنوان

وا چرا کسی جواب نمیده😞😞

219 بازدید | 8 پست

من تاپیک ها ی بقیه رو جواب میدم ولی هرچی تاپیک میزنم کسی جوابمو نمیده . لطفن تاپیک قبلمو بخونید و منو راهنمایی کنید🙏🙏🙏

کار اینترنتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا توی دو تا تاپیک قبلی سوالتون بود

دوما نمیشد سوالتون رو مجددا اینجا مینوشتین؟

همچی نوشتین جواب نمیدن و فلان ،آدم میگه چی بوده!

خوب نمیشناسن و جواب نمیدن.معرفش کی بود شاگرداش کی بودن اونا رو بررسی کنین به جوابتون برسین

اولا توی دو تا تاپیک قبلی سوالتون بود دوما نمیشد سوالتون رو مجددا اینجا مینوشتین؟ همچی نوشتین جواب ...

معرفی که از تبلیغات ایتا دیدم . خودش میگه که خیلی شاگرد دارم ولی خب منکه نمیشناسم . چون کانال هم هست نمیشه پیام داد و نظر بقیه رو چک کرد

کار اینترنتی
تاپیک قبلت هم هیچی نبود  عزیزم کارت زشته هی از این تاپیک میکشونی به اون تاپیک

نه عزیز من مردم آزار نیستم گفتم حسین سیدی رو کسی می شناسه کسی جواب نداد دوباره تاپیک زدم گفتم راهنماییم کنید تاپیک قبلمو بخونید باز کسی جواب نداد ولی الان چندتایی جواب دادند

کار اینترنتی
😭

غصه نخور حس حسن کچل رو بهم دادی وقتی مامانش واسش سیب روی زمین چیده بود تا حسن کچل به هوای سیب‌ها از خونه بره بیرون

یاد بگیر مخاطبت رو معطل نکنی تولید محتوا یعنی برای مخاطب ارزش قائلی و در قبال وقتی که میگذاره براش ارزش افزوده داره