2777
2789

بايد كسي ك قبلا كار موفق داشته و ميشناسي بگيري

يكي دو تا هستت سرچ بزني سايتش توي نتايج اول دوم هست ولي فكر كنم گرونه

اگه تحصيلي ميخاي بري ك موسسات مورد تاييد وزارتين هم هست

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تضمین میده وکالت مهاجرت تون؟ بگین تو وکالت اگه تضمین میده مشکلی نیست 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تضمین میده وکالت مهاجرت تون؟ بگین تو وکالت اگه تضمین میده مشکلی نیست

چند نفرو‌فرستاده از دوستام ولی خیلی گرون میگیره دوستانم سرمایه گذاری رفتن وضعشون خوب بود اما من پنج تومن بیشتر ندارم 

نمیدونم اصلا چجوری برم نه تحصیلی که حوصلشو ندارم

تحصيلي اگه برا ارشد بري انگليس و پول داشته باشي خوبه

يكسال هست بعدشم بموني كار كني

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

مجوز داره؟همه چيز چك كن دوستات هم مطمين شو رسيدن كارشون راه افتاده

اره دوسه سالی میشه رفتن البته میگم اونا پول خرج کردن دیگه راحت و سرمایه گذاری رفتن یکیشونم با خرید خونه و …

چند نفرو‌فرستاده از دوستام ولی خیلی گرون میگیره دوستانم سرمایه گذاری رفتن وضعشون خوب بود اما من پنج ...

خب شرایط مالی شو ندارین ،از دوستان ک رفتن دیگ میدونن راهنمایی بگیرین احتیاج ب وکیله نیست پس 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.