2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی تئوری هست ک میگ تو بمرور زمان ب کسی ک بهت علاقه داره علاقه مند میشی 

من خیلی دوسش دارم ولی اگر قرار باشه کنارش بهم بی محلی بسه و اون حس رو نداشته باشه کسی رو انتخا میکنم ک واقعا دوسم داشته باشه و البته معیار هامو داشته باشه دیگ بدم نیاد ازش

واقعا سخته،  ولی خودم کسی ک دوستم داره را انتخاب کردم،  و خودمم عاشقش شدم

هعی خوش بحالت...من عاشق ی پسری ام ولی نمیدونم اون منو دوس داره یا ن...چیکار کنم؟

بنده زبان خصوصی تدریس میکنم مجازی. ساعتی ۵۰ اگر خواستید در خدمتم پیام بدید یا درخواست دوستی بدید هماهنگ کنیم
اول از حسش مطمن شو

چطوری...من وقتی بهش پیام میدادم خیلی با شخصیت صحبت میکرد واقعا نمیدونم باید ادامه بدم یا فراموش کنم...اخه نمیدونم نمیتونم تشخیص بدم خوشش میاد یا ن

بنده زبان خصوصی تدریس میکنم مجازی. ساعتی ۵۰ اگر خواستید در خدمتم پیام بدید یا درخواست دوستی بدید هماهنگ کنیم

هیچکدوم چون اگر بخای اونی ک دوستت داره رو انتخاب کنی پس باید اونی ک دوسش داری تورو انتخاب کنه چون عقلانی بخای نگا کنی اونم باید کسی ک اونو دوس داره(ینی تو) انتخاب کنه اونجوری اصلا شدنی نیس

اگرم بخای کسب ک دوسش داری رو انتخاب کنی واونم بخاد کسی ک دوسش داره رو انتخاب کنه بازم شدنی نیست.ای بابا اصلا نصف شبی ذهن منو قاطی پاتی کردی این سوالا چیه😂😂

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...