هر چی میدونم دربارهی پوست حساس و... میگم ایشالا که پولتون حروم نشه
ببینید اول بگم که پوست حساس معمولا پوستیه که کارهای تهاجمی انجا داده یا محصولات اشتباه استفاده کرده مثل لایه برداری زیاد مزو نیدلینگ بودن زیاد تو افتاب و... چروکه ،پوسته پوسته میشه ، جوش های ریز شاید بزنه قوام نداره حتی ممکنه هیالورونیک اسدی خالص هم این پوست و بسوزونه
این پوست نباید از هیچ اکتیو پوستی استفاده کنده مثل سالسیلیک رتینول نیاسینامید اسکراب و...
فقط باید تقویت بشه اونم با یک شوینده آبرسان ضد حساسیت مثل شوینده روغنی سراوی ،هیدراتیک سراوی یا هیدراتیگ سیمپل
روزی یک بار بیشتر شوینده استفاده نکنید . در کنارش ضد آفتاب واجبه اگر توان مالی دارید فیوژن واتر مجیک ایزدین . اگر بتونید از کرم حلزون کوزارکس اتفاده کنید عالیه برای پوست های اصیب دیده . اگر از این استفاده کردید قبلش آبرسان بزنید اگر نه میتونید مثلا کرم ریچ سیمپل بزنید یا هیالورونیک اسدی اوردینری با مرطوب کننده 100 ساعته کلینیک این برای اونا که توان مالی شو دارن . اگر اینها که گفتم و رعایت کنید پوستتون اکی میشه .
دیگه تا مدت ها هیچ اکتیو پوستی نزنید ، اسکراب نزنید ، ضد افتاب بزنید حتما. فیشیال نرید و...
خیلی از اینا جنسا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره نرید فیک بخرید پولتونو بریزید دور که شایدم به پوستتون صدمه بیشتری واردبشه خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن
به هیچ وجه از فروشگاه هایی که تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن اما اینا بهترین بودن
اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره
دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن
سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود .
سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم