2777
2789
عنوان

چجوری انتقام بگیرم؟؟

618 بازدید | 15 پست

منو دوستم خیلی صمیمی بودم ی دختره پرید تو رابطه مون همه چیو خراب کرد طوری ک رفیقم دیگ نمیخاد باهام حرف بزنه بعد منم خیلی وابسته بودم بهش ولی دیگ نیستم من مریضم مشکل قلبی دارم سر این و بحثاش و دعواهاش خیلی حالم بد شد طوری ک دیگ قرصامم ارومم نمیکرد ضربان قلبم. کم شده بود دکتر بهم خیلی  گفت که اروم باشم و...

بگید چجوری از اون دختره کثیف انتقام بگیرم؟؟؟

البته زمین گرده کارما هم هس ولی میخام خودم ضربه مو بزنم بهشون به هردوشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودت بیشتر بگرد و تفریح کن و خودتو وابسته ی ادمای بیخود نکن که اخرش ناراحتت نکن و اون دوستت خیلی بی جنبه بوده و دقیقا این مشکل برای منم پیش اومده و از اون روز به بعد کاملا تنهام و هیچ دوستی ندارم و با بقیه ام کاری ندارم ولی حداقل ارامش دارم 

اصلا ادم حسابشون نکن و فقط بی توجهی کن بهشون و گریه و ناراحت و فشار روانی به خودت نده ادما ارزش ندارن 

آروم بمون، درک میکنم که غمگین میشی اگه بفهمی دوست صمیمی تو یه احمق باشه، ایشالله که نیست... 

دوست تو یا داناست،  یا نادان

چه خوبه که محک زده شده دوستت

دوست خوب دهن بین و خنگ نیست، تحلیل خوب داره و خیرخواه شماست

اگر این رفتارای کمتر از حد یه فرد باشعور کافی رو بروز میده، حقیقتا مناسب شما نیست. 

هر خانوم کاربر سایت باید بدونه:۱- اگه متحمل خشونت خانگی،افسردگی شدید و... بود  شماره ی 1480 مشاوره روانشناسی محرمانه« رایگان» میدن پشت خط تلفن. یا اینکه در مراکز دولتی یا مرکز بهداشت بخش زنان که برید مشاوره روانشناسی کاملا امن و محرمانه هست که هزینش ناچیزه درحد ده پونزده تومن حتی رایگانم میدن گاهی 2-اینجا افرادی هستن که ممکنه شمارو مسخره کنن و... شما برید علت روانشناختی مسخره کردن + اختلال شخصیت نارسیس+خشم جابه جا شونده رو گوگل کنید، میبینید که اونها آسیب دیدن و دست کمی از یه جانی روانی چاقو به دست دائم درحال حمله به دیگران ندارن. قبلا میگفتم به اینها اهمیت ندید اما الان میگم، خواهرانه حقیقت تلخ و علت بروز رفتارشونو بگید تا برا درمان اقدام کنن و هم خودشون راحت شن از عذابی که میکشن، هم دیگران در آسایش باشن. ممنون🌹🙏🏼
با خودت بیشتر بگرد و تفریح کن و خودتو وابسته ی ادمای بیخود نکن که اخرش ناراحتت نکن و اون دوستت خیلی ...

اخه همه مقصر اونه اون دختره سالی ی بار نبودش 

خودشم میگف قبلا ک وقتی من بودم اونه عوضی کجا بود ولی الان من کجام اون کجاس

با خودت بیشتر بگرد و تفریح کن و خودتو وابسته ی ادمای بیخود نکن که اخرش ناراحتت نکن و اون دوستت خیلی ...

نه واقعااا بهم بگین چجوری انتقام بگیرم انتقام اینکه اونو از دست دادم نه ها. انتقام قلبمو حال بدمو میخام بگیرم

آروم بمون، درک میکنم که غمگین میشی اگه بفهمی دوست صمیمی تو یه احمق باشه، ایشالله که نیست...  د ...

نه واقعااا بهم بگین چجوری انتقام بگیرم انتقام اینکه اونو از دست دادم نه ها. انتقام قلبمو حال بدمو میخام بگیرم

نه واقعااا بهم بگین چجوری انتقام بگیرم انتقام اینکه اونو از دست دادم نه ها. انتقام قلبمو حال بدمو می ...

فروید میگه: 

ببخش، نه بخاطر اینکه دیگران سزاوار بخششند، بلکه به دلیل اینکه شما لایق آرامش هستید

برای مدت طولانی از کسی متنفر نباشید چون تنفر تبدیل به نقطه ضعفتان میشود 

یادبگیرید فرد را از دایره توجهاتتان خارج کنید. 

هر خانوم کاربر سایت باید بدونه:۱- اگه متحمل خشونت خانگی،افسردگی شدید و... بود  شماره ی 1480 مشاوره روانشناسی محرمانه« رایگان» میدن پشت خط تلفن. یا اینکه در مراکز دولتی یا مرکز بهداشت بخش زنان که برید مشاوره روانشناسی کاملا امن و محرمانه هست که هزینش ناچیزه درحد ده پونزده تومن حتی رایگانم میدن گاهی 2-اینجا افرادی هستن که ممکنه شمارو مسخره کنن و... شما برید علت روانشناختی مسخره کردن + اختلال شخصیت نارسیس+خشم جابه جا شونده رو گوگل کنید، میبینید که اونها آسیب دیدن و دست کمی از یه جانی روانی چاقو به دست دائم درحال حمله به دیگران ندارن. قبلا میگفتم به اینها اهمیت ندید اما الان میگم، خواهرانه حقیقت تلخ و علت بروز رفتارشونو بگید تا برا درمان اقدام کنن و هم خودشون راحت شن از عذابی که میکشن، هم دیگران در آسایش باشن. ممنون🌹🙏🏼
فروید میگه:  ببخش، نه بخاطر اینکه دیگران سزاوار بخششند، بلکه به دلیل اینکه شما لایق آرامش هستی ...

نمیتونمممم باید زخممو بهشون بزنمتروخدا. بگید چجوری 

شما ک نمیدونید من چه دردایی کشیدم تا دم مرگ رفتم