2777
2789
عنوان

پدرررر چه واژه غریبی🙂😞

153 بازدید | 8 پست

دارم ولی انگار ندارم

هست ولی انگار نیس

همیشه محبتشو ازمون دریغ کرد فقط خودش بود و دوستو رفیقاش ما ذره ای مهم نبودیم براش

هیچوقت حالمونو نپرسید اصلا نمیدونه چندسالمونه و چیکار میکنیم 

امروز روزشه دلم میخواست منم میرفتم کیک میخریدم کادو میخریدم میبوسیدمش روزشو تبریک میگفتم ولی چه فایده که خودشو از ما دور نگه داشته همیشه هیچوقت حتی اجازه صحبت کردن باهاشو نداریم همیشه ازش میترسیم

منم دلم بابا میخواد یه بابا که مثل بقیه بتونم بهش بگم پناه تکیه گاه.اگه بابای خوبی دارین واقعا قدرشو بدونین دورسرش مثل پروانه بچرخین که نعمته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم استوری بزارم براش دیدم همه عکس باباهاشونو گذاشتن و منی که حتی یه عکسم ندارم ازش چون همیشع فراریم از بودنش انقد که باهامون بد رفتاری و بی محلی کرده

پشیمون شدم گفتم ولش من مگه بابا دارم اخه استوری بزارم که چی

بغض کردم اومدم اینجا دردمو بگم من خیلی تنهام از اولش تنها بودم 

منم همیشه کادوشو میگیریم با خواهرام 

برای یه زنگ زدن دستم نمیره سمت تلفن 

خدا عمربا عزت بهش بده ولی کارهاش و زجرایی که تو خونش کشیدیم هیچ وقت یادم نمیره 

سعی میکنم کمتر باهاش درارتباط باشم تا روحم در عذاب نباشه

یادمه بابام یه چن  سال راه دور میرفت سر کار یه بار اومد رفتم نشستم کنارش گفت خب دخترم شما کدوم ...

💔💔💔💔درکت میکنم 

فک کن عروسی کردم داشتم جهزیه میخریدم یه بار نگف دخترم چی میخوای چی خریدی چی نخریدی یکم منم حس کنم هوامو داره

روز عروسیم اومده ولی اصلا نیس معلوم نیس کجاست

یه لحظم تو فیلمم نیوفتاده💔

خلاصه بگم هیچوقت وجودشو حس نکردم 

منم همیشه کادوشو میگیریم با خواهرام  برای یه زنگ زدن دستم نمیره سمت تلفن  خدا عمربا عزت ...

بابای من اصلا شمارمو نداره هر وقتم بخوام زنگ‌بزنم بهش یه جور پشت گوشی داد میزنه سرم پشیمون میشم 

به شوهرم حسودیم میشه که باباش انقد دوسشون داره اونوقت من همیشه سرم پایینه