2777
2789
عنوان

دکتر هلاکویی

152 بازدید | 17 پست

کسی ویساسو گوش داده نظرتون چیه درباره ش خیلی فکر میکنه همه چیزو میدونه البته خیلی حرفاشو قبول دارم ها ولی بعضی وقتا لجم ازش در میاد که خیلی خودشو قبول داره

من گاهی گوش میدم، حرفاشو راجع به حرف مردم ابرو و بیشتر چیزا قبول دارم

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا خیلی حالیشه و رک حرفشو میزنه

نگا مثلا مثلا دین و اینا رو اصلا قبول نداره میگه معلوم نیس درست باشه یا نه مثلا میگه من نه قبول دارم که خدا هست نه قبول دارم که نیست 

منم دوره نوجوانیشو گوش دادم کتابشو البته

پکیجاش چقده هزینش

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
خب دقیقا درسته اگه تحقیق کنی متوجه میشی 

چیو مثلا شما خودت میتونی قبول کنی که شاید خدا وجود نداشته باشه یا مثلا این همه معجزات قرانو میشه نادیده گرفت؟ همین نهج البلاغه امام علی کلی حکمت توش داره

چیو مثلا شما خودت میتونی قبول کنی که شاید خدا وجود نداشته باشه یا مثلا این همه معجزات قرانو میشه ناد ...

اینجا نمیشه در مورد این چیزا صحبت کرد ولی بله اگه از منابع درست تحقیق کنی به نتایج دیگه ای میرسی