2777
2789

از کجا بفهمم که دو تا جفت دارند یا یک جفت؟ 

۹ هفتمه الان

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته؟ خودم از سونو هشت هفتگی نمیفهممم

سلام مامان دوقولو ها شبتون  بخیر 

ببخشید منم اصفهان هستم میخواستم بپرسم شما کجا رفتید برای ای یو ای ؟ 

من دو تا پسر دارم در آرزوی دختردار شدنم چندین ساله اقدام کردم ۲ بار ای ی‌و ای نشده طبیعی هم نشده شما پیش چت دکتری رفتید ای یو ای کردین ‌ دختر شد ؟ اگه هم دوقل‌ دختر بشن که خیلی دوست دارم توروخدا برا منم دعا کن خدا بهم دختر بده😭

سلام مامان دوقولو ها شبتون بخیر ببخشید منم اصفهان هستم میخواستم بپرسم شما کجا رفتید برای ای یو ای ؟ ...

سلام عزیزدلم 

الهی که هرچی صلاحتونه برات پیش بیاد

من رفتم پیش دکتر صباحی خیابان توحید توی شهرک سلامت هم مطب دارند

برات ایه الکرسی خوندم که هرچی صلاحتونه بشه...

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
سلام عزیزدلم الهی که هرچی صلاحتونه برات پیش بیادمن رفتم پیش دکتر صباحی خیابان توحید توی شهرک سلامت ه ...

عزیزم شما دوقولو زایی ارث داشتین؟ یا با ای یو ای دوقولو شد ؟ و اینکه  با یک بار ای یو ای  انجام شد؟ من پریودیم نامنظم هست و تنبلی تخمدان دارم