بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
دوتا F دیگه هم دارم ک دخترداییامن از خواهر صمیمی تریم.=)
کلا F:/
"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند" [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.][جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]
"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند" [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.][جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]