2777
2789

یک هفته پیش بخاطر یه جوراب نپوشیدن کلی بهم توهین کرد .میخواستیم بریم خونه مامانم گفتم یه پیزی بخر بهم میگه خودت بخر.بعدش هم نیومد خونه مامانم .منم بش زنگ زدم که ماشینم برگردونه(ماشینم همیشه دستشه)الانم بجای معذرت خواهی همه پست و هایلات مربوط بهم رو حذف کرده و شبا فقط میات خونه .

من خیلی تنهام .پسرم یه سالشه .احساس افسردگی دارم .هرلحظه میگم برم باش حرف بزنم اما جلو خودم میگیرم .خیلی اشتباهات کرد و بخشیدم که به جایی رسید که چند مدت پیش پا جلو گذاشتنام تو موقع قهر مسخره میکرد دیگه خسته شدم .احساس بی کسی میکنم .شوهرم بیکار من خیلی خوبی کردم اما فقط توهین و بی مهری دیدم .میشه کسی بیات باش دردو دل کنم

ماورای باورهای ما،ماورای بودن و نبودن ما،آنجادشتی است فراتر از تصورات راست و چپ ،تو را آنجا خواهم دید۰🦋

یکم روی عزت نفست کار کن 

خودتو جلوش کوچیک نکن

با این توصیفات شما شخصیتتون بزرگتر از این هست که جلوی این آدم خوردش کنین

سوالی درباره فیلم و سریال داشتین بپرسین لطفا اگه سنت کمه و هنوز به بلوغ فکری نرسیدی من و ریپلای نکن چون اگه کسی بخواد قانعتون کنه به نفهمی خودتون ادامه میدین اگرم دیدی جوابتو ندادم یعنی نخواستم به یه تپه کود لگد بزنم                        اندازه یه دونه قاشق چای خوری حس ششم دارم ولی برای سرگرمیه جدی نگیرید 😬😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز میشه این در صبح میشه این شب 🙂

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

داره تنبیه میکنه مثلا،،،نشون نده ضعف کردی ،،،درکت میکنم سخته ‌‌‌‌‌ولیتحمل کن ،یک بار برای همیشه  ،،،برو خونه. مادران بگو شوهرم رفته. مسافرت و اونجا باش تا تنها. نباشی ،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

خودت خودتو دوست داشته باش...حال دلتو خوب کن.افسردگیتو درمان کن.. و با همسرت بشین حرف بزن و مشکلاتتو بگو...مشاوره برید ..اگ نیومد بشین باها منطقی حرف بزن ک بچتون تو یه محیط شاد و سالم بزرگ شه! احترامو تو خونه جا بندازید.یعنی چی بیکاره اخه🤦🏻‍♀️

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜
یکم روی عزت نفست کار کن  خودتو جلوش کوچیک نکن با این توصیفات شما شخصیتتون بزرگتر از این هست ک ...

نمیدونم چیکار کنم .خفم .همش گریه میکنم کسی رو ندارم 

ماورای باورهای ما،ماورای بودن و نبودن ما،آنجادشتی است فراتر از تصورات راست و چپ ،تو را آنجا خواهم دید۰🦋
بله متاسفانه

میدونم و میدونی. ک اصلا خوب نیست قهرتون 

طولانی بشه.اما ی نکته هست گویا ایشون ب این رفتار

عادت کردن. خدارو صدهزار مرتبه شکر که یه بچه ناز داری 

...این راهی ک میگمو امتحان کن بعید میدونم جواب نگیری

اصلا خودتو ناراحت و وابسته و نیازمند اشتی نشون نده

با پسرت خوش بگذرون .واقعا خوش باش 

فکر کن همسرت  برا مدتی مسافرته 

وقتی میاد ب غذا و خوراکش برس اما اصلا گرفته نباش

براخودت اهنگ بزار تی وی ببین و ....

خودش احساس خطر میکنه میاد سمتت

عزیزم پسر به این دسته گلی داری و میگی تنهام من تا دخترم و دارم دنیا رو حریفم

پسرم کوچیک و نا آروم .من خودمم فکر کنم افسردگی دارم همش بغض کردم و خفم 

باز میشه این در صبح میشه این شب 🙂

مرسی عزیزدلم چقدر راحتر شدم با این حرفتون

داره تنبیه میکنه مثلا،،،نشون نده ضعف کردی ،،،درکت میکنم سخته ‌‌‌‌‌ولیتحمل کن ،یک بار برای همیشه  ...

اونا اطلاع دارن اخه اون روز ناهار دعوت بودیم و منو رسوند خونشون و خودش نیومد و من داشتم گریه میکردم