2777
2789
عنوان

علائم لانه گزینی

811 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من سیکل قاعدگیم ۲۵روزه هست و خیلی منظم هستم وماه پیش ۱۷پریود شدم این ماه باید ۱۲ میشدم که تا امروز نشدم وازظهر لک بینی خیلی کم دارم معذرت میخوام فقط زمانی که با دستمال خشک میکنم میبینم ورنگش قهوه ای روشنه درد مختصره پریودی هم دارم الان به نظرت شما لانه گزینی هست یا دارم پریود میشم تورو خدا راهنمایی کنید نه ماه اقدامم دیگه از انتظارخسته شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظره شما برای تست تا هفدهم که تاریخ ماه قبل بود صبر کنم؟

من سه تا بارداری هام لک یا لانه گزینی نداشتم بارداری سوم بعد از دوماه فهمیدم اصلا علایم نداشتم حالا تست بزن عزیزم دلم روشن واست 

خدا دلتو شاد کنه برام خیلی دعا کن عزیزم

انشاالله  عزیزم باردار میشی نگران نباش دوماه پیش دوست شوهرم زنگ زد از کرمانشاه گفت داریم میایم بچه دار نمی شدن من هم تازه فهمیده بودم باردارم ۸ هفته ..خدا خدا میکردم سرپا باشم خانمش متوجه نشه دلش بشکنه باور کن گریم گرقته بود فقط دست میزاشتم رو شکمم میگفتم ای خدا یا ام البنین این بچه ناخواسته بود بهم دادی فقط ازت می خوام این زن بچه دار بشه .. وقتی اومدن شوهر م از دهنش در رفت که بچه سومم تو راه واقع قیافه خانم رو دیدم ضجر کشیدم ... حالا باور میکنی چند روز پیش زنگ زد با گریه که دوماه باردارم از خوشحالی جیغ میزد ..همش هم میگفت این پا قدم بچه ات ... با شوخی میگفتم بهش که اتاق مهمونامون برکت داره😂  بعد اعتراف کرد که دکترها جوابم کردن گقتن بچه دار نمی شی من هم از بس گریه کردم شوهرم آوردم مسافرت

انشاالله  عزیزم باردار میشی نگران نباش دوماه پیش دوست شوهرم زنگ زد از کرمانشاه گفت داریم میایم ...

انشالله نینیت به سلامت به دنیا بیاد بچه های ناخواسته خیلی قدمشون خیره🌹 دعای  قشنگت انشاالله همه ی منتظرارو از انتظار دربیاره منم اخره کناره همه ی منتظرا😭