2777
2789

سلام

بچه ها خانم هم اعزام میکنن؟میگن خیلی از خونه ها خراب شدن اونجا.کسی میدونه اعزام هس یا نه؟من بسیجی نیستم البته.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعید میدونم بدون داشتن کارت بسیج و اینطور چیزا قبول کنن. باید به یه جایی وابستگی داشته باشید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

بااجازه استاتر🧡🧡سلام خانوما ببخشید دو جز۲۱/۱۹ باقی مانده کسی هست به نیت کارخیر و حضرت علی علیه السلام 💚 شرکت کنید🧡🧡 اجرتون باحضرت علی علیه السلام 💚

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
میشه لطفا برای سلامتی کامل پسرم یه حمد بخونید ممنون 😔

منم خوندم ان شاءالله خوب بشه

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
بعید میدونم بدون داشتن کارت بسیج و اینطور چیزا قبول کنن. باید به یه جایی وابستگی داشته باشید.

تدارکات چی؟کسی سراغ نداره؟مثلا بسته بندی مواد غذایی و اینا .البته من قم هستم

تدارکات چی؟کسی سراغ نداره؟مثلا بسته بندی مواد غذایی و اینا .البته من قم هستم

مگه ببرید دم واحدهای بسیج بپرسید کجا کمکهای مردمی قبول میکنن بهتون گفتن برید تحویل بدید. اگرم کمک بخوان حتما همونجا میتونید بپرسید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.