2777
2789
عنوان

قرعه کشی مادران

99 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من ۱۸ بهمن تاریخ زایمانمه اما واسه قرعه کشی بهمن موتور تا ۱۶ بهمن ثبت نامه و ۲۴ بهمن قرعه کشی میشه . کسی میدونه منم میتونم ثبت نام کنم یا نه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بهمن موتور هم برای مادران قرعه کشی داره؟چ ماشینایی؟نیاز داره پول ماشین تو حساب باشه؟ وتو چ سایتی باید ثبت نام کنم.ببخشید سوالام زیاد شد.در جواب سوال شمام من ب روند بهمن موتور اگاهی ندارم ولی اگه مثل ایران خودرو باشه میتونی چون اول قرعه کشی میکنن وبعد استعلام

مادران هم ثبت نام کردی ؟ منم طرح عمومی رو خیلی نوشتم و برنده نشدم امیدم به مادران بود 🙄

اره همین طرح مادران رو همش ثبت نام میکنم از اردیبهشت تاالان

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

عزیزم بهمن موتور هم برای مادران قرعه کشی داره؟چ ماشینایی؟نیاز داره پول ماشین تو حساب باشه؟ وتو چ سای ...

عزیزم بهمن موتور هم مث ایرانخوردعه فرقش اینه ماشیناش فرق میکنن و برنده شدنش یکم سخته نسبت ب طرح مادران.طرح مادران شانس برنده شدنش بیشتره

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

عزیزم بهمن موتور هم برای مادران قرعه کشی داره؟چ ماشینایی؟نیاز داره پول ماشین تو حساب باشه؟ وتو چ سای ...

تو خود سایت بهمن موتور میخواستم از خبرش عکس بدم لود نمیشه . فیدلیتی و دیگنیتی و ایندورز و وانت

[QUOTE=272636363]مادران هم ثبت نام کردی ؟ منم طرح عمومی رو خیلی نوشتم و برنده نشدم امیدم به مادران ب ...

ایران خودرو فکر کنم بیشتر مینویسن اخه بهمن موتور ماشیناش از ۸۰۰ تومنه