واااای منم سر تیک پسرم خیلی عذاب کشیدم دیگه خودم افسرده شده بودم داروهای شیمیایی و طب سنتی و همه چیزم انجام دادم همشون شاید تا یه مدت خوب بود بعدش روز از نو روزی از نو ولی خدا خیرش بده یکی از دوستانو که هومیو پاتی رو بهم معرفی کرد یه علم جدید تو ایران داروهاش المانیه شاید باور نکنی همون اولین شب که خورد فردا ۸۰درصد خوب شده بود پسرم خودش میگفت مامان چقدر احساس سبکی میکنم الان دو ماه مصرف میکنه خیلی خیلی کم شده تیکاش ، خوبیشم اینه ریشه ای درمان میشه داروهای شیمیایی فقط ارامبخش که بچه همش خوابالود و قطع کنه بدتر از اول میشه درمانم نداره فقط کنترل میکنه هی دوز دارو رو میبرن بالا که عوارضشم معلومه
واااای منم سر تیک پسرم خیلی عذاب کشیدم دیگه خودم افسرده شده بودم داروهای شیمیایی و طب سنتی و همه چیز ...
داروهای هومیو پاتی کاملا بدون عوارض تازه خوب هم هست بیماری نهفته ای هم باشه تو بدن رو درمان میکنه تو المان و فرانسه و اینا حتی بچه ها سرما میخورن با این داروها درمان میشن حتی به زن باردار از بارداری میدن که بنیه بچه قوی بشه تو ازمایشاتونم اون بچه هایی که از هومیو پاتی استفاده میکردن نسبت به بچه هایی که استفاده نمیکردن خیلی سالم تر و قدرت بدنیه بالاتری داشت حتما امتحان کن حداقل میدونی بی ضرر خودت یه سرچ بکن در موردش ببین جه بیماری هایی که در مان نشد این که دیگه چیزی نیست فقط باید ببینی دکترش یا درمانگرش تو شهرتون باشه چون خیلی کمن
البته هفته ای یه دونه رو زیر زبون میزاره یه دونه هم باید تو آب حل کنی روزی سه بار بخوره&n ...
ولی مطمن باش جواب میگیری من که دیگه انقدر تیکای پسرم شدید بود یه سره شده بود خیلی خیلی غصه میخوردم بمیرم چقدر اذیت میشد خودشم تو اوج بیچارگی بودم یعنی روش هم تو اوج نا امیدی شروع کردم عین معجزه بود برام ، دقیقا هم تو خود المان به داروی معجزه گر معروفه دلم میخاد به همه معرفی کنم هیچ بچه ای تیک نداشته باشه
ولی مطمن باش جواب میگیری من که دیگه انقدر تیکای پسرم شدید بود یه سره شده بود خیلی خیلی غصه میخوردم ب ...
عزيزم درخواست دوستيمو قبول ميكني لطفا.در مورد تيك سوال دارم افسرده شدم با تيك دخترم.عزيزم شما قبلا داروي شيميايي چي دادين؟من يك ماه ريسپريدون دادم تيكاش كم شد قطع كردم تقريبا بيست روز بود نود درصد بهتر بود ولي الان باز داره برميگرده دارم ديونه ميشم توروخدا كمكم كن
عزيزم درخواست دوستيمو قبول ميكني لطفا.در مورد تيك سوال دارم افسرده شدم با تيك دخترم.عزيزم شما قبلا د ...
منم ریسپیدون دادم ولی تا یک ماه جواب داد بعدش بدتر شد دکتر که بردم دوز دارو رو بالا برد که من ترسیدم دیگه ندادم چون قرص شیمیایی اصلا درمان نمیکنه فقط کنترل میکنه چون خواب اور بچه همش منگه ، بدنشون نیاز به خواب داره اما مجبورن صبح پاشن برن مدرسه این باعث میشه بیشتر به مغزشون فشار بیاد باور کن تنها راهش هومیو پاتیه من هر راهی رو رفتم،
اون تضمینیه کلا داروهاش برای هر بیماری ریشه ای درمان میکنه ببین حتی اگه برگرده یا یه مقدارش بمونه حداقلش اینه که میدونی اسیبی به بچت نمیرسه تو کشورای خارجی حتی برای سرما خوردگی بچه ها از این داروها استفاده میکنن به زن باردار میدن حداقلش اینه که بی ضرر حالا یه سرچ کن عوارض داروهای ارامبخش و اینارو تو بلند مدت مخصوصا بخون