2777
2789

دوستان برای سیصد نفر چقدر شیر و کاکائو میبره و چقدر قیمتش میشع؟

که شیر کاکائودرست کنیم

تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

چ قد سخت! 

بستگی ب لیوانت هم داره

حساب کن ببین ی کیلو شیر واسه چند نفر میره بعد ضرب کن

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

بستگی داره شیر اونجای شما کیلویی چنده

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ قد سخت!  بستگی ب لیوانت هم داره حساب کن ببین ی کیلو شیر واسه چند نفر میره بعد ضرب کن

😐لیوان یکبار مصرف الان تقریبی به نظرت چقدر میشع؟

چقدر خرج میوفته؟

تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

هر کیلو شیرتقریبا پنج تا لیوان میشه 

البته البته بستگی به لیوانات دارع هاااا

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بستگی داره شیر اونجای شما کیلویی چنده

پونزده هزار

😐لیوان یکبار مصرف الان تقریبی به نظرت چقدر میشع؟ چقدر خرج میوفته؟

بخدا دقیق نمیدونم ولی خب شکر خیلی گرونه😂

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
برو سیصدتا شیرکاکائو از این پاکتیای کوچیک بگیر و خالیشون کن و خودتو راحت کن😁

😂واسه شیر چیکار کنم گلی😐نمیشه

برو سیصدتا شیرکاکائو از این پاکتیای کوچیک بگیر و خالیشون کن و خودتو راحت کن😁

ورشکست میشه که😂😂😂

هر کیلو شیرتقریبا پنج تا لیوان میشه  البته البته بستگی به لیوانات دارع هاااا

یکبار مصرفه

بخدا دقیق نمیدونم ولی خب شکر خیلی گرونه😂

😂نگو دست دلم میلرزه

❄خب حدودا شصت کیلو شیر میشه برای شصت نفر

كلا با همه چيزش ٣٠٠ تومن

😐❤من فکر کردم هشتصد نهصد میشه

خوبه که