2777
2789
عنوان

من مشکل دارم ک اینجوری میکنن؟😐😑

406 بازدید | 24 پست

ی مدته هرجا میرم تو خیابون خیلی بهم نگاه میکنن  ی جوری که اذیت میشم خجالت میکشم هی ب خودم نگاه میکنم ببینم جاییم معلومه لباسام بده چمه ؟ شلوارم ک اصولا دم پا گشاده کفش اسپرت مانتو یا حالا لباسیم ک میپوشم از نصفه رونم بلند تره موهامم کوتاهه تارو شونه . حتی جووناهم نگاه نمیکنن ک بگم خب نمیدونم شاید بد میرم بیرون بیشتر مردای سن بالا و خانوما 😑چرااا؟ قدم ۱۷۶ لاغرم ولی هیکل حالا نمیدونم جنیفریو خیلی برجسته و فلانم ندارم 😐 اصولا با لبخند ب بقیه نگاه میکنم  ب بیشتر  خانما ک نگاه میکنم با حرص نگاهم میکنن چمه مگه ؟  برا شما پیش اومده ؟ اینم بگم ک اصلا ارایش ندارم  حتی ضد افتاب بچه هم میزنم ک بی رنگه . قیافمم نسبتا خوبه معمولیه رو ب خوب  بعضی وقتا ک کفش پاشنه دار میپوشم میگم خب برا قدمه  ولی حالت عادی اخه . ی دوماهم هست هرکی میبینتم از ی چیزم تعریف میکنه و من پش.مام میریزه 

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .

خب حالا ما میگی چکار  کنیم

تاپیک زدی از خودت تعریف کنی

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما جزو عجوبه ها هستی

😐💔

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿
خب حالا ما میگی چکار  کنیم تاپیک زدی از خودت تعریف کنی

ن دارم میگم ک ادم جوون هم حتی بهم‌نگاه نمیکنه منزویم  قدمم درازه و لاغرم با قیافه معمولی  ولی ازم حرصشون میگیره شاید برا اخلاقمه خودشیفتم ب نظرت ؟

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .
اگه روسری نمی پوشی شاید بخاطر اونه،خیلی ها عادت ندارن هنوز

ن شال سرمه همیشه

چندسالته؟احتمالا از ۱۸ تا ۲۲ سال سن داری .چیزی نیست اقتضای سنت

هفده سالمه متاهلم  حس مشکل داری بهم دست میده هی میگم نکنه ی رفتاری از خودم‌نشون میدم ک اشتباهه یا زشتم‌خودم اعتماد ب نفس دارم