2777
2789
خخخخ انشالله خدا به همه زندگی ها برکت بده  ولی اره درسته متاسفانه شرایط یک جوری شده که هیچ کس ...

مگه فقط یکی دونفر تو سایتن آخه مردم مطمن باش هیچکس الکی نمینالع 

مگه بگه دارم. کسی ازش میگیره ؟؟

ما ی ۲۰۶مدل ۸۹داریم اگر برنده شیم 

پرشیا ثبت نام کنیم  بعد بفروشیم بزنیم زخم زندگی 

الان همسایمون پارسال ۶۰تومن پیش داشت  امسال صاحبخونه جواب کرد  چهل تومن با هزار دردسر گرفت داد ب صاحبخونه الآنم  دعا دعا می‌کنه  قرعه کشی ماشین برنده بشع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه فقط یکی دونفر تو سایتن آخه مردم مطمن باش هیچکس الکی نمینالع  مگه بگه دارم. کسی ازش میگیره ...

مگه من گفتم فقط  تو نی نی سایت 

کلی گفتم، نه تو بگی یک میلیاردم دارم من نمیام ازت بگیرم 

ولی چیزیه که جا افتاده همه مثل اینکه دوست دارن بنالن

مگه من گفتم فقط  تو نی نی سایت  کلی گفتم، نه تو بگی یک میلیاردم دارم من نمیام ازت بگیرم&n ...

و چقد از این کار تو دین اسلام نهی شده که هیچوقت نگید نداریم چون بلاخره خدا ازتون میگیره و نداشتن میکنه

و چقد از این کار تو دین اسلام نهی شده که هیچوقت نگید نداریم چون بلاخره خدا ازتون میگیره و نداشتن میک ...

واقعا درسته 

خیلی از ما ایرانی ها به چشم زخم اعتقاد داریم میترسیم چشم بخوریم، چیزیه که دیگه جا افتاده میگن همینجور مظلوم نمایی کنیم بهتره، ولی به هر حال به نظرم ادم نه باید دادفریاد بزنه مال اموالشو نه بزنه تو سرش بگه بدبختم همون چیزی نگه بهتره

خخخخ انشالله خدا به همه زندگی ها برکت بده  ولی اره درسته متاسفانه شرایط یک جوری شده که هیچ کس ...

ان شاءالله عزیزم 

آره واقعا 

اتفاقا به شوهرم گفتم؛

ما یه دفعه یه مبلغی لازم داشتیم 

خداروشکر به هیچ کسم رو نزدیم  خبر داشتن ما پول لازمیم  خودشون تو حرفاشون میگفتن ما پول نداریم کلی قرض داریم یعنی رو ما حساب نکنید 

من واقعا دلم شکست از این همه دو رویی 😥

خدایا شکرتتتتتتت 
عزیزم این پارسو برنده شیم ۹۰ بریزیم خرداد چقدر دیگه باید بریزین؟

عزیزم بسته قیمت اونموقع داره چون قراره قیمت کارخونه افزایش پیدا کنه ولی نگران نباش قیمت کارخونه پایین نمیاد قیمت بازار ازاد پاین میاد

ببین خیلی راحته میری تو قسمت ورود کاربر  اون قسمت ک نوشته واریز وجه قرعه کشی رو انتخاب میکنی ...

سلام به نظرت اگه فردا برم نمایندگی ایرانخودرو و رمز پویا نداشته باشم اونا میتونن برام پرداختش کنن ؟؟

سلام به نظرت اگه فردا برم نمایندگی ایرانخودرو و رمز پویا نداشته باشم اونا میتونن برام پرداختش کنن ؟؟

ن عزیزم پویا رو فعال کن فردا صبح کاری نداره برو بانک سریع برات فعالش میکنن

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  
عزیزم من طرح مادران هفته پیش شاهین نوشتم الانم ایرانخودرو پارس زدم دوتاش همزمان نمیشه؟ باید یکیو حذف ...

فک کنم باید یکیشو حذف کنی

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم