2777
2789

بچها توروخدا کمکم‌کنید زخم معده دارم هررژیمی میگیرم ب دکتر و بیمارستان ختم میشه بسک معده درد میشم و همه چیو بالا میارم ،چیکار کنم برا لباس عقد🥺🥺

هیچ‌چیز از هیچکس بعید نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه

هیچی یه عروس تپل  خوشکل میشی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

زخم معدتو درمان کن اصولی .زیر نظر دکتر تغذیه رژیم بگیر .من شنیدم خام گیاهخواری خیلی لاغرکنندس

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

تو کمتر دوماه زیادش بتونی 8 کیلو کم کنی از روش درست البته

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

برو دوسانس باشگاه ایروبیک و فیتنس ثبت نام کن

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

خب رژیم سخت نگیر 

کالری شماری کن یا هم به جای غذاهای نونی و شیرینی و فلان میوه و گوشت و بقیه چیزا رو مصرف کن 

من پارسال نزدیک عروسیم بود فک کنم تو یه ماه با کالری شماری و ورزش هشت کیلو کم کردم 

اگه کالری شماری رو سفت و سخت ببری جلو واقعا جواب میده 

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
من میخوام چاق شم چکا کنم اینهو فیلم میخورم 40کیلو

برو آزمایش تیروئید وانگل بده .ببین مشکل کجاست