2777
2789
عنوان

نامزدم میگه صیغه کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 61 پست
نمیدونم چجوری بگم راضی نیستم که بهش برنخوره 

بگو بین خانوم ها و همسنهام دید بدی داره و من نمیخوام انگشت نما بشم

صبر کنیم تا عقد کنیم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا يكي از خواستگارام اين حرفو زد، هي اومدم توجهي نكنم ديدم نميشه حاليش نيست، به خانواده گفتم ، گفتن خيلي زشته به يك دختر كه داري واسه ازدواج باهاش اشنا ميشي بگي بيا خودمون تو خودمون صيغه بخونيم راحت تر باشيم باهم ! اوايل ميگفت واسه اينكه راحت باهم صحبت كنيماو نهايت دست همو بگيريم، توجهي نكردم به حرفاش فقط ميگفتم نه ، فكر نميكنم بابام  رضايتي به اين مسئله داشته باشه، يكم گذشت گفت خانوادم ميخوان برن مسافرت بيا صيغه بخونيم ديگه، راحت باشيم باهم 😐😐😐😐😐😐😐 ديدم نه اين ادم نيست! واقعا حالم ازش بهم خورد ، البته اون موقع سنم كمتر بود اين چيزا خيلي حاليم نبود، ولي بعدا كه ازدواج كردم فهميدم واقعلا لازمه كه يك مرد بتونه خودشو كنترل كنه تو اين مسائل! و به خواسته دختر اهميت بده. اينايي كهنميتونن خودشون كنترل كنن همونايي هستن كهتوي ٩ماه بارداري ميرن خيانت ميكنن.

انگشترهم اورده بودن و نامزد بوديم همه چيو پس داديم و بهم زدم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

من قبلا يكي از خواستگارام اين حرفو زد، هي اومدم توجهي نكنم ديدم نميشه حاليش نيست، به خانواده گفتم ، ...

اره واقعا چند روز پیش گفت منم با شخوی و خنده هی رد میکردم جدی هم گفتم که اصلا اهل رابطه و ...نیستم قبل عروسی ولی باز نمیفهمه انقد حالم بد شده این چند روز که اینو گفت...

بگو صحبت ک صیغه نمیخواد مگه شما موقع حرف زدن از ارتباط بدنی استفاده میکنی ......🤬

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اره واقعا چند روز پیش گفت منم با شخوی و خنده هی رد میکردم جدی هم گفتم که اصلا اهل رابطه و ...نیستم ق ...

من خجالتي ام بودم رعايت ميكردم بد حرف نزنم ناراحتي پيش نياد، همش يه جوري رد ميكردم تا اينكه هر چي گذشت به مرور زمان بدتر شد! و واقعا باعث ناراحتيم ميشد اين اصرار و حرفاش! هرچي ميگفتم نه انگار نفهم بود حاليش نبود. زيادي رو اعصابم اومد ديگه خودمو راحت كردم تموم كردم، هرچيم خانوادش و اطرافيانش گفتن خب سر چي بهم زدين پسر خوبي هست، گفتم به دلايل شخصي خواهش ميكنم نپرسيد! 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

ب منم گفتهه

ولی من صیغه قبول ندارمم اصلاا بدم میاد از اسمش حالم بهم میخوره ازش

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷
بگو صحبت ک صیغه نمیخواد مگه شما موقع حرف زدن از ارتباط بدنی استفاده میکنی ......🤬

همين ديگه دقيقا ، صحبت اخه بهونه هست

نه عزیزدلم نشون و اینا گذاشتیم 

اگه صیغه بکنی شرعا زنش هستی ولی قانونا دستت به هیچ جایی بند نیست!  حتی اگه یه روزی بگه تو رو نمی خواد راحت می تونه قانونی بره زن بگیره ولی تو شرعا نمی تونی شوهر کنی. 

تو صیغه قانونا نمی تونی برای مهریه اقدام کنی! 

یا ارحم الراحمین
چراعقد نکنید؟؟؟؟که راحت حرف بزنه😕

اولاش که میگفت سریع عقد کنیم اخه یه ماه هم نشده بود نشون شدیم حالا میگه صیغه کنیم خسته شدم من خیلییییی باهاش میسازم دور برش داشته