2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت اگر از نظر خودت دماغت بزرگه به خودت بگیر اگر نه به خودت نگیر

دماغم متوسطه واقعا نمیدونم چرا اینجوری رفته گفته.

دماغ خودش از پهنا دوبرابر دماغ من میشه😑

منم دماغم بزرگه وهزینه عمل رو هم دارم اما نمیتونم تصور کنم راه تنفسم تنگ شه وچندروز بادهان باز بخواب ...

من قصد عمل کردن دارم‌.اگه بخام از بابام بگیرم همین فردا میرم عمل میکنم.ولی دلم میخاد خودم پول عملمو جمع کنم

از دیشب حرفش خیلی برام سنگین تموم شده

من قصد عمل کردن دارم‌.اگه بخام از بابام بگیرم همین فردا میرم عمل میکنم.ولی دلم میخاد خودم پول عملمو ...

ولش کن آدمای بافرهنگ اصلا به این مسائل فکر نمیکنن که اون حتی راجع بهش فکر کرده وبه زبون آورده دماغتم عمل کنی دوروز دیگه یه بهونه دیگه داره حتی بچتم به دنیا بیاد میگه دماغش مثل دماغ قدیمای مادرشه پس نمیتونی جلوشو بگیری الا بهش بفهمونی که هرحرفی از دهنش راجع بهت درمیاد به گوشت میرسه تا لا اقل افکار پوچشو تو ذهن خرابش نگهداره