2777
2789

هفته پیش اومدن خونم یه دعوای بزرگ انداختن منم قهر کردم یه هفته رفتم خونه مادرم تازه دیشب برگشتم(البته من انقد سریع گفتم، یه خون انداختن تو خونم و رفتن) حالا منم دلم نمیخواد باهاشون حرف برنم،میخوام قهر باشم.از طرفی هم اگه روز پدر زنگ نزنم یا نرم شوهرم دوباره دعوای بزرگی میندازه.  نظر شما چیه؟ چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی قهری و جنگیدی دیگه چه زنگو تبریکی!!سبک نکن خودتو 

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

کلن از زندگیم حذفشون کردم طوری که در حسرت دیدن ماندن از بس ازم خوبی دیده بودن ولی دیگه بعد ۱۵ سال کم اوردم بریدم

کاری رو بکن که زندگیت رو اروم کنه

برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏

پدر شوهر پدر شوهر شماست پدر شما نیست که تو بخوای بهش روزشو تبریک بگی این تو حالت عادیه حالا با این وضعیتی هم که تو تعریف کردی دیگه بدتر،من نمیدونم چرا خانواده شوهرهرچی بیشتربدجنسی میکنن عروس بیشترکوتاه میاد بابا وقتی کسی بهتون بدی میکنه دلیلی نداره شما باهاش خدب باشید به این نمیگن بزرگ منشی میگن ضعف عزت نفس

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
کلن از زندگیم حذفشون کردم طوری که در حسرت دیدن ماندن از بس ازم خوبی دیده بودن ولی دیگه بعد ۱۵ سال کم ...

منم کاتشون کردم خودشون اومدن دنبالم دوباره بعد از ۶ ماه همون کارارو تکرار کردن دوباره قطع رابطه ولی اینقد پیغام و پسغام میدن و اعصابم رو بیشتر خرد میکنن که میگم بزار هر چند وقت دوساعت ریختشونو ببینم که دردسر نداشته باشم

مدام احساس گناه بهم میدن که اگه فلانی مرد چی؟ اگه اون مرد چی؟دلتون میسوزه ،چطوری واسه مراسمشون روت میشه بیای ،اصلا یه وضعی نگم برات