خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا کسایی که خودشونو اطرافیان صبر ندارن نباید عمل کنن چون تا ورم بینی از بین نرفته خودخوری میکنی من خودم دو ماه عمل کردم ماه اول از شدت خودخوری و حرص خوردن فقط حالت تهوع میگرفتم بینی استخونی تا یکسال بینی گوشتی تا دو سال ورم داره بینی تا ۷ ماه شکل واقعیشو نشون میده پس عجول نباش من بودم خودمو اذیت کردم تو عجول نباش
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💚🌱
چقدر تغیر کرده از لحاظ بزرگی از روزیکه اتل برداشتی تا الان ؟ 😭
خیلی زیاد باید رعایت کنی نمک نخور وسیله سنگین برندار مرتب شستو شو بده داروهاتو سر موقع بخور غذایی که خیلی ادویه داره مخصوصا فلفل نخور تنقلات مثل چیپس و پفک نخور رعایت کنی زودتر به نتیجه میرسی
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💚🌱