2777
2789
عنوان

ایده روز مرد

55 بازدید | 3 پست

سلام خانما خوبین؟ ما یسال و4ماهه که از زندگی مشترکمون میگذره تازه مامان و بابا شدیم

بخاطر حاملگی نتونستم برم بیرون برا همسرم کادوی روز مرد بگیرم نمیدونم چیکار کنم 

اگه کسی تجربه ای داشته و یا ایده ای داره بگه لطفا(هم ربط به روز پدر که تازگیا شده و هم روز مرد داشته باشه!) ممنون میشم😍🙏🏻

برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻

من ک پول زره زره جم کردم براش دستبند طلا بگیرم زد و پکیجمون خراب شد دل ههمون کباب شد😅

خلاصه پول دادم واسه تعمیر اون رفتم براش شرت همون مارکی ک همیشه میپوشه خرید الا هم براش کیک شکلاتی خیس درست کردم قایمش کردم فردا هم میخوام ذرت مکزیکی و پفیلا درست کنم ولی ایده اولمو خیلی بیشتر دوست داشتم 

من ک پول زره زره جم کردم براش دستبند طلا بگیرم زد و پکیجمون خراب شد دل ههمون کباب شد😅 خلاصه پول دا ...

ای وای عزیزم😢

ولی دستبند طلا یا هرچی که طلا باشه برا مرد حرامه بیخیال ناراحت نباش

من نمیدونم چه کنم الانم خونه مادرشوهرمم شوهرم شیفته شبه😑

برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای عزیزم😢 ولی دستبند طلا یا هرچی که طلا باشه برا مرد حرامه بیخیال ناراحت نباش من نمیدونم چه ک ...

تو ک برو حمو یه تیپ خییییییلی خفن واسه فردا بزن از مادر شوهرت خواهش کن بره واست گل بگیره حالا اگر اشکال نداره یه کیک کوچیکم بگیره جشن دو نفره بگیرید