2777
2789

من تقریبا هر روز با بچم‌میرم خونه ی مامانم.عصرم همسرم از کار برمیگرده میاد دنبالمون و میام خونمون...اومدنی هم اونقدد میگم مامان ببخش هر روز مزاحمتون میشم...مامانمو دورش بگردم فقط میگه ااااارههههه بابااااا😬😬😬

بعد فوت بابام خیلی خیلی وابسته ی مامانم شدم...همسرم می‌رفت امارات ماموریت .هر یکی دوماه میومد.اونجا بهترین امکانات برای زندگی دوتامون بود..حتی می‌تونستم بچمو اونجا به دنیا بیارم و از امکاناتش استفاده کنم...خیلی بهم گفتن...ولی گفتم راضیم سه ماه شوهرمو نبینم...ولی دو روز از مامانم دور نباشم🥺🥺🤦🤦الآنم هر روز اگه خواهرم یا برادرم خونه باشن خودشون میان دنبالم اگه نه که خودم میرم..فاصلمون تقریبا بیست کیلومتره...بده به نظرتون؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم از این دوران لذت ببر خدا مادرتو حفظ کنه،منم هر روز خونه مامانمم😂😂

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

نه عزیزم چرا بد باشه خونه غریبه نمیری ک 

خداا سایه مامانت رو نگه داره برات عزیزدلمممم 🌹🌹🌹۱۵۰ساله شه مامانت 😌😌😌

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

الهی بمیرم شرایطت جوریه ک آدم میمونه چی بگه 

ولی حواست به زندگیتم باشه ک ملزم به قوی بودنته کمی قوی تر باش

اینکه همسرت اینقد تنها باشه خدایی ناکرده سردی پیش میاد

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
الهی بمیرم شرایطت جوریه ک آدم میمونه چی بگه  ولی حواست به زندگیتم باشه ک ملزم به قوی بودن ...

نه الان دیگه ماموریت نمیره...ولی هفت سالی زندگیمون همینطوری گذشت....الان فقط تایمی ک همسرم سر کاره میرم..عصرم میاد دنبالم باهم میریم خونه ی خودمون