2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همو لو میدن جاری بزرگم همیشه غیبت خانواده شوهرمو میکرد بعد من تو روشون دوست نداشتم نگا کنم از بس بدشونو میگفت نگو دو رو بوده بد منم به اونا میگفته جلوم عین خواهر پشتم عین دشمن دقیقا با خانواده شوهرمم اینجوریه بعد حرف منو به جاری کوچیکه گفته بود گفتم امکان نداره فلانی مثل خواهرمه بعد منم حرفایی ک اون گفت رو گفتم جاری کوچیکه گفت ک اینارو پیش فامیلای خودمم گفته برادر شوهر کوچیکه رو در رو کرد جاری بزرگه با شوهرش در رفت بدتر تابلو شد ولی نمیدونم چرا مادرشوهرم اینا اونو دوست دارن🥴

جاریای من مدام به هم سرویس میدن از همه بد میگن وچون من زیاد باهاشون مچ نیستم با منم بدن میخان منو بد جلوه بدن از خدا خواستم دستشون رو بشه جلو همه به نظرتون میشه

هیییچ وقت با جاری صمیمی نشید فقط در حد احوال پرسی هیچ وقت درباره مادرشوهر و خواهر شوهر و جاری های دی ...

من چون خواهر نداشتم فکر میکردم واقعا مثل خواهر دلسوزمه نگو جادوگری بوده واس خودش