2777
2789
عنوان

بی اعتماد به نفس ترین ادم‌دنیا...

158 بازدید | 13 پست

من هستم...کافیه یه نفر بهم نگاه کنه با خودم هزار جور فکر‌ و‌‌ خیال می‌کنم که همشون منفی ان... احساس میکنم زشت تر از من تو دنیا وجود نداره...به خاطر اضافه وزن بعد از بارداری و زایمان احساس میکنم چاق ترین ادم رو زمینم و گوشه گیر شدم...از شانس بدم وسط یه عالم ادم‌بیشعور گیر کردم‌که مدااااام بهم یاداوری میکنن چاق شدم... اصلا اصلا انگیزه باشگاه و لاغری ندارم

امشب کلی غصه خوردم...فقطخواستم درد و دل کنم با یکی...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من قبلا هم حس تورو داشتم ولی حدود دو ماه مدوام باشگاه میرم به روال عادی برگشتم  . اعتماد به ...

رفتم‌مشاوره ولی اصلا فایده ای نداشت...

ما یاد گرفتیم میگیم اعتماد ب نفس درصورتی ک باید بگیم اعتماد ب الله با حرف دیگران حالت گرفته میشه آخه شما ی خانمی قشنگ ترین هدیه ای ک توی دنیا وجود داره رو بدنیا آوردی ب چاقی فک میکنی انگیزه داشته باش نفس کشیدن بچت انگیزس چطور دلت میاد میگی انگیزه ندارم اراده داشته باش و شروع کن اول از حال روحیت انرژی منفی ک از ناراحتی دیگران ب دلته رو تخلیه کن ب خدا و قرآن و ذکرپناه ببر روزی ی دونه ذکر بعدشم برای لاغری قدم برداری باید حتما روی خودت کارکنی ک حرف کسی روت اثرنذاره منتظرنباش کسی حالتو خوب کنه دس بزار رو زانوت و یاعلی بگو 

ما یاد گرفتیم میگیم اعتماد ب نفس درصورتی ک باید بگیم اعتماد ب الله با حرف دیگران حالت گرفته میشه آخه ...

ممنون‌حرفاتون خیلی ارومم کرد...

ممنون‌حرفاتون خیلی ارومم کرد...

واقعیت زندگی رو گفتم دم عیده زمان فوق العاده ایه برای شروع تغییر حتی اگه دستت خالیه هم امیدت ب خدا باشه و شروع کن گاهی خیلی یکم حالم گرفته میشه ب عید و گل و گیاهایی ک دم عید میاد و دوسشون دارم فک میکنم انقد راحت میتونم حالمو عوض کنم چرا چون خیلی روی خودم کار کردم شما هم شروع کن الگو باش برای بچت بزار لذت ببره ازبودن کنارت خودتم زمین تااسمون حالا عوض میشه