2777
2789

مگه میشود یک خانم هم قشنگ باشه هم خوش اندام باشه هم پولدار باشه هم خوش اخلاق باشه باسواد باشه سرکار باشه اونوقت بالای 35 سالش باشه مطلقه باشه.

اونوقت این خانم حاضر باشه با یک جوان بی سرمایه بدون ماشین بدون خانه دارای شغل پاره وقت که اصلا درآمدی نداره و از هر جهت از دختره پایین تر است ازدواج کند؟

بنظرتون این دختره عقلشو از دست داده یا مشکلی داره که میخواد با این پسره الاف ازدواج کنه یا پسره بی عقله که توهم زده این دختره قبولش میکنه؟

یکی از نزدیکان گیر داده بیایید برویم خاستگاری فلانی برای فلانی.حالا هیچکس هم حاضر نیست براش برود خاستگاری.بنظرتون آبروریزی نمیشود؟

من که گفتم اصلا حرفشو نزنید من نمیام.این کجا اونا کجا.زمین تا آسمون اختلاف شخصیتی فرهنگی مالی طبقاتی با هم دارند.دو روزه هم بهم میزنند.

حالا من خانواده دختره را میشناسم.بمن گفتن تو هماهنگی کن یک آماری بگیر قبول میکنند ما جلو بیاییم؟من که جرات نمیکنم حرفشو بزنم.میترسم بیایند دعوا کنند.

نظرش شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره حدودا 5 سالی بزرگتر از پسره است.من که گفتم جرات نمیکنم بروم پیشنهاد بدهم.همشون فشار آوردن بمن که فقط تو با این خانواده آشنایی داری حالا بگو شاید حداقل قبول کنند حرفش را بزنیم شاید قسمت شد.در حد یک پیشنهاد و خواستگاری.اما من اصلا قبول نکردم.گفتم هر کی دوست داره خودش برود.

من حتی از مطرح کردنش میترسم.میگم یهو عصبانی شوند.آبروی خودم و خانواده ام را بذارم برای یک فامیل عاشق بی عقل.