2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بهش گفتم رنگش زرد شد .من میگم مگه دوست دختر دوستت نیست چرا سریع حذف کردی شمارشو

ولش کن 

فکر کن داداشت رفته با یکی یه غلطی کرده

خودتو حرص نده

ببین چجوری بیاد به دست و پات بیفته

فقط عزت نفستو حفظ کن و خودتو بالا بگیر

گل گفتی با زور و تهدیدو کنترلگری فقط راه های جدید مخفی کاریو یاد میگیره اتفاقا وقتی میرن دنبال این ...

افرین عزیزم باید ولشون کنی ب حال خودشون ک فک نکنن تحفه ان درعوض ب خودمون برسیم ب  خوراکمون پوشاکمون،پوستمون فقط باید مردو چاپید فقط باید خرشون کنی و ب خودت برسی همین

اصلا امروز علاوه بر ناراحتی شدید  که کم مونده قلبم بایسته. دارم شاخ در میارم جمعه ها من خونه ام اونم خونه هستش جایی نمیره اصلا.صبحا که مغازه هست خواهرش می‌ره کمک . بعد از ظهر هم زنگ میزنم صدای مشتری میاد آخه کی اینکار ا رو میکنه

افرین عزیزم باید ولشون کنی ب حال خودشون ک فک نکنن تحفه ان درعوض ب خودمون برسیم ب  خوراکمون پوشا ...

والا به خدا اون زنایی هم که با اینا دوست میشن عاشق چشم و ابروشون نیستن 

اونا هم میان که یکم اینارو اوسگول کنن بتیغن بعد برن با یکی دیگه 

به خدا هیچ کس حاضر نیست شوهرای تحفه مارو گردن بگیره 

آدم نمیدونه چیکار کنه. خیر سرم امروز خوشحال بودم دو روز خونه ام کوفتم شد.همسرم در ظاهر منو خیلی دوست دازه  های حرف گوش کن و من هر چقدر پول بخام نه نمیگه . ولی چرا باید اینکار رو با من بکنه