من چهار ساله عقدم کردم دو ساله ونیمه خونه خودمم هستش.شوهزم آدم کاری هستی صبح و شب مغازه هست .تا الان نشده مثلا جایی بره من شک کنم .پسرم شده اومده زنگ میزنم میبینم یا دوستاش هست یعنی صداشون میاد . امروز دیدم تو گوشیش یه اس ام اس داده که سحر جون پول جوره بگو کجا بریم . بعدش اس ام اس داده که عشقم داری کلاس داری.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گل گفتی با زور و تهدیدو کنترلگری فقط راه های جدید مخفی کاریو یاد میگیره اتفاقا وقتی میرن دنبال این ...
افرین عزیزم باید ولشون کنی ب حال خودشون ک فک نکنن تحفه ان درعوض ب خودمون برسیم ب خوراکمون پوشاکمون،پوستمون فقط باید مردو چاپید فقط باید خرشون کنی و ب خودت برسی همین
اصلا امروز علاوه بر ناراحتی شدید که کم مونده قلبم بایسته. دارم شاخ در میارم جمعه ها من خونه ام اونم خونه هستش جایی نمیره اصلا.صبحا که مغازه هست خواهرش میره کمک . بعد از ظهر هم زنگ میزنم صدای مشتری میاد آخه کی اینکار ا رو میکنه
آدم نمیدونه چیکار کنه. خیر سرم امروز خوشحال بودم دو روز خونه ام کوفتم شد.همسرم در ظاهر منو خیلی دوست دازه های حرف گوش کن و من هر چقدر پول بخام نه نمیگه . ولی چرا باید اینکار رو با من بکنه