2777
2789
عنوان

تازه رفتم بیرون بعد ی دختره رو دیدم….

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 87 پست
اره واقعا فکر میکنن خیلی به روز و روشن فکرن ولی...😕

عزیزم خودتون دارید میگید فکر میکنن روشن فکرن، والا انسان روشن فکر با مغز باز میدونه هر چیزی سنی داره و هر کاری مکانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جونم آزادیه آزادیه بخدا ک هر کشوری قانون خودشو داره برای پوشش دانش آموزان

چ ربطی داره داخل مدرسه ک نبود پوشش دانش اموزان حالا درسته شورشو دراورد دختره ولی ربطی ب پوشش نداشت  اون داخل مدرسس

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv
جونم آزادیه آزادیه بخدا ک هر کشوری قانون خودشو داره برای پوشش دانش آموزان

چ. ربطی ب آزادی داره من میگم واس خودشون خوب نیست وگرنه من اصلا حرف از تیپش نزدم چون بچس ولی پرسینگ اینا خیلی بده

😍دختر کرد🥰عشقم دخترم و پسرم😘🦋
نگران نباش منم این سن اینجوری بودم  الان از همه هم سنام بهترم  همه اومدن دانشگاه دنبال پ ...

خداروشکر که تویه دام پسرای هوس باز گیر نکردی ولی دلیل نمیشه برا بقیه دخترا اتفاق بدی نیوفته 

سن حساسیه تا یکی بگه دوستت دارم دختره میگه این دیگه تا ابد شوهرمه، هر خواسته ای داشته باشن ازش نه نمیگه و یه عمر خودشو خانوادشو بدبخت میکنه

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
نه مثل ما وایسن تا ی خری بیاد مارو ببینه خوشش بیاد ازدواج کنیم خوبه😒😒😒😒😒

از ۱۰ سالگی شروع کردن عزیزم ب ازدواج ختم نمیشه ک چی میگین؟؟؟

😍دختر کرد🥰عشقم دخترم و پسرم😘🦋
نه مثل ما وایسن تا ی خری بیاد مارو ببینه خوشش بیاد ازدواج کنیم خوبه😒😒😒😒😒

ی لحظه احساس تباه بودن کردم

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv

نگران نباش مامان من یه تنه پوشش میده همه دخترا رو😂😂 

ولی خدایی ده سالگی گوشی داره بعد رل هم دارهههه 😐 

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
سندروم نبوده که سنشون بالاست بچه میزنن

ن منم با این سنم همیشه ۷ سال کوچک تر از سن اصلم میزنم  صورتم کوچیکه و خواهرمم مث خودم لاغره. مثلا خواهرم ۲۷ سالشه اینقد لاغره و بیبی فیسه پسرای زیر ۲۵ بش نظر دارن بش میخوره ۱۸ سالش باشه؛) 

خداروشکر که تویه دام پسرای هوس باز گیر نکردی ولی دلیل نمیشه برا بقیه دخترا اتفاق بدی نیوفته  س ...

اتفاقا هوس بازم گیر کردم ولی به نظرم هرکس باید این سن سمو بگذرونه الان بچه ها هم سن من اصن بی تجربه ن تا چیزی میشه دوست پسراشون کات میکنم گریهه زاری ساده ن ولی‌من دیگ گریه هیچ وقت نمیکنم وارد رابطه نمیشم یا بشم رابطه سمی وارد نمیشم اصن ببین خودمو با همکلاسی هام تو دانشگاه مقایسه میکنم میبینم اونا بچه موندن تا دبیرستان فقط درس خوندن هیچ تجربه ای ندارن راحت گول‌میخورن 

گیر یه پسر پونزده ساله مثل خودت بیوفتی بهتر تا بیای بالا پسر ۲۵ساله بدجنس گیر کنی 

درکل منم خیلی اتفاق ها پیش اومد ولی خب نمیتونم ناراضی باشم چون چیزی ک هستمو تشکیل داده

درحال ساخت ....:)