2777
2789
عنوان

تازه رفتم بیرون بعد ی دختره رو دیدم….

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 87 پست

با پسر ۱۲ ساله حتما رل بود ن؟😂

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

شاید بیبی فیس بود منم لاغرم همه فک میکنن ۱۴ ۱۵سالمه خواهرمم با ۲۶ سال سن همه فک میکنن ۱۸ سالشه ما خونوادتن لاغرم هسیم بدتر.😂 

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن فکرا کجان؟🤔🤔🤔

پیداشون نیست 

به من چه ،به تو چه بگن😂😂😂😂😂

هیچ کشوری آزادی مطلق نداره .آزادی باید درچارچوب باشه 

آزادی باید هدفدار ودرجهت پیشرفت یک جامعه باشه

این اتفاق نه تنها پیشرفت نیست بلکه پسرفته😏😏😏😏😏

دختر بچه به این سن باید دنبال وسایل فانتزی ،فیلم های کودکانه وقشنگ باشه

این نظر منه🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
ب من چ 😂😂😂

یکی از کاربرا گفتع بود دختر ۱۲ ساله همکلاسیم موهاشو صورتی کرده یلحظه پوفتو دیدم اونجوری تصورش کردم😂😂😂

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv
روغن فکرا کجان؟🤔🤔🤔 پیداشون نیست  به من چه ،به تو چه بگن😂😂😂😂😂 هیچ کشوری آزادی مطلق ...

اسمش و آزادی حتی ی ثانیه هم نمیشه گذاشت چون این رها کردن بچه هست ن آزادی...

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
یکی از کاربرا گفتع بود دختر ۱۲ ساله همکلاسیم موهاشو صورتی کرده یلحظه پوفتو دیدم اونجوری تصورش کردم😂 ...

هوفف رنگ🌚

روغن فکرا کجان؟🤔🤔🤔 پیداشون نیست  به من چه ،به تو چه بگن😂😂😂😂😂 هیچ کشوری آزادی مطلق ...

اره ولی همه دیگه ازادی پوششو دارن اینا تو سن بلوغن

چ. ربطی ب آزادی داره من میگم واس خودشون خوب نیست وگرنه من اصلا حرف از تیپش نزدم چون بچس ولی پرسینگ ا ...

والا خودت شاید پنج سال بزرگ تر باشی حالا زیاد جوگیر نباشیم

درحال ساخت ....:)

این اصلا ربطی ب ازادی نداره این بچس کلا باید جلوشو گرف ولی بعضی خونواده ها توجه نمیکنن

یکی از کاربرا گفتع بود دختر ۱۲ ساله همکلاسیم موهاشو صورتی کرده یلحظه پوفتو دیدم اونجوری تصورش کردم😂 ...

منم پایین موهام دوازده سالگی رنگ کردم اونم قرمز الان چم شد؟خرابم؟از خیلی از کسایی ک ادعاشون میشد هم بهترم هم جلوتر 

درحال ساخت ....:)

اره ولی همه دیگه ازادی پوششو دارن اینا تو سن بلوغن

یک سری محدودیت هایی که برای کودک هامیذارن واقعا نیازه

خط قرمز یک خانواده باید باشه.

آزاد بودن ورها شدگی چیز بدیه

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )