2777
2789

تورو خدا کمکم کنید همینطوری رد نشین من همش به فکر عزیزام هستم میگن اگه فوت شدن من همش نگرانشون میمونم میگم خدایا الان چی میکشن دچار عذاب قبر فشارقبر شدن یا الان دارن عذابشون میدن بخدا افسردگی گرفتم نمیدونم چیکار کنم همش به این فکرمیکنم اصلا نمیتونم زندگی کنم اینو دیروز هم گذاشتم ولی فقط دو نفرنظرداده بود لطفا کمکتون رو ازم دریغ نکنین

ببی غصه ی هرچیزی رو توزمان خودش بخور به وقتش 

من ۹ماهه مادرم فوت شده فکرمیکردم چطوری میشه تحمل کرد الان عادت کردم به نبودنش خیلی دلتنگ میشم اما خدا قدرتش رو میده وگرنه سنگ رو سنگ بن نمیشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم برو مشاور

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم