2777
2789

یکی دو تا دوستام هستن الان تو پول شوهر قلت میزنن تو رفاه کامل زندگی میکنن در حالیکه مجردی دوچرخه نمی‌دیدن سوار بشن الان سوار شاسی بلند میشن، لباس و کیف و کفش مارک میپوشن ،تو مجردی تا شهر بغلی نتونستن برن الان سفر استانبول میرن ،چطوریه بعضیا از شوهر شانس میارن؟یکی منو توجیه کنه 😑 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مجردیام خیییلی سختی کشیدم چندسال کارم گریه بودبعد که ازدواج کردم شوهرم از لحاظ مالی خیلی اوکی بود همه حسرت میخوردن من فکرمیکردم همیشه بعد از هر سختی خدا آسونی قرارداده من بعداز اونهمه سختی به خوشی رسیده بودم بعد دوباره بعد از اونهمه خوشی الان افتادم توی سختی خیلی عجیبه ولی خب سختی وآسونی انگار دنباله همند

با هرکسی ازدواج نمیکنن، من خودم اگه مورد خیلی خوب گیرم بیاد ازدواج میکنم اگرنه خونه ی پدر جام خیلیم ...

کار خیلی درستی می‌کنی ،منظور من اینه بعضیا تو خاستگار و دوس پسر شانس دارن مورد خوب تور میکنن

من مجردیام خیییلی سختی کشیدم چندسال کارم گریه بودبعد که ازدواج کردم شوهرم از لحاظ مالی خیلی اوکی بود ...

عزیزدلم شاید درست نباشه مشکلتون رو بپرسم ،تاپیکاتون هم خوندم متوجه نشدم 

وای منم دوستم همچین شوهری کرد، تازه سنتی ازدواج کرد 

باورکن خونه باباش خیلی تو مضیقه بود ولی الان خونه شوهر تلافی همه چیزو در آورد. براش خوشحالم

واقعا این چیزا شانسه خواهررر

از بچگی به این دوستم میگفتیم سیب زمینی بی رگ خدایی حرص هیچیو نمیخورد ولی شانس و پیشونی داشت😂

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.