2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه توم نظرتو بگی ببینم چطور کم کردی

والا من وزنم بالا بود ولی با اراده باشگاه رفتم و ول نکردم.اول با ایروبیک وزن کم کردم یکم رژیمم رعایت کردم وزنم که پایین اومد رفتم بدنسازی برای سفت شدن بدنم الان راضیم کشاله ران. پشت بازو لیفت باسن و گرد شدن و همه بدنم تغییر مرده تازه رو شکمم خط های سی کس پکم داره مشخص میشه. خیلی قشنگ تمرین کردم. دوساله اروم اروم نتیجه میده. و اینم بگم وقتی که بدنسازی رفتم اصلا رژیم نبودم پر پروتیین و اشتهام وحشتناک باید بخورم تا نسوزم و اصلا هم چاق نشدم دیگه باورم نمیشه اونموقع داغ هرچی خوشمزه رو دلم بود و چاق بودم چون بی تحرک بودم الان هرچی بخوام میخورم بدون ترس از چاقی

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

والا من وزنم بالا بود ولی با اراده باشگاه رفتم و ول نکردم.اول با ایروبیک وزن کم کردم یکم رژیمم رعایت ...

من وزنم عالیه از استایلم خیلی راضیم فقط یک سایز دوس دارم سینه م کوچیک بشه ولی بقیه عضو دوس ندارم لاغر بشن،چه توصیه ای داری

من وزنم عالیه از استایلم خیلی راضیم فقط یک سایز دوس دارم سینه م کوچیک بشه ولی بقیه عضو دوس ندارم لاغ ...

میدونی چیه ما تو ورزش  مثل عمل پیکر تراشی که نمیکنیم بگیم کجا چاق کجا لاغر ولی تو ورزش بدنسازی حرکاتی هست برا جمع کردن یا حجم گرفتن با رعایت رژیم خیلی بهتر جواب میده. 

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰