2777
2789

سلام بچه ها دکتر خوب تو اصفهان میشناسید بهم معرفی کنین 

متخصص ژنتیک باشه 

زدم نت تعدادشان خیلی کمه یا اسم هاشون بالا نمیاد 

دوقلو باردارم گفتن یکی از جنین ها تریرومی ۲۱ شده و مشکل ژنتیک ش یه طوریه که بعد از سقط باید آمپول مخصوص بزنم اگر نزنم دچار مشکل میشم که نمی‌دونم منظور چه مشکلی هست 

یکی دیگه جنین سالمه !!!! 

حالا فعلا می‌خوام بدم پیش متخصص خوب ژنبیک 

ترو خدا معرفی کنید اگر بلدین 

خانوم دکتر  مه_لقا_ 

برام تگ کنین ترو خدا 🙏

عکس آزمایشم میزارم نظرشون بدونم 

میشه جنین دوقلو یکی عقب مونده یکی سالم بشه ؟ 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

عزیرم💔

گروه خونی منفی هستی؟؟

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته ای و جنسیت چیه

چهارماه و یک هفته و چند روز 

جنسیت هر دو پسر 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

@مه_لقا     

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
حتما برو دکتر خوب تو فامیل ما یکی بود دو قلوهاش یکیش سقط شد اون یکی طفلک که به دنیا اومد معلول شد&nb ...

خدا رخم کنه 

آخه متخصص ژنتیک خیلی کمه 

دکتر خودمم گفت برو متخصص ژنتیک برای درمان اصلی

دکتر راهنماییت نکرد من جنسیت دختر سندروم داون میشه و اجازه سقط داده میشه  آمینو شدی

راهنمای کرد گفت سقط میتونی بکنن اما روح دمیده شده 

باید غیر مجاز سقط کنی که واقعا نمیدونم چیکار کنم 

بعد برای آمپول و درمان این مشکل ژنتیک که برای خودمم خطر ناکه باید زیر نظر متخصص ژنتیک باشم 

@مه_لقا      

عزیزم 

این خانوم که تگ کردی اون خانوم دکتر نیست که میگم 

اون اسمش اینه.   مه_لقا_

اینو برام تگ کن ترو خدا مال خودم نمیشه