2777
2789
عنوان

ناراحتی من از همسرم+📷

522 بازدید | 36 پست

من راهم از خانواده دوره حداقل دو ساعت راهه

برا همین دو هفته یا سه هفته یبار میام خونشون 

چون مدرسه دخترمم هست باید صبر کنم تعطیلی مار شوهرم به اخر هفته بیفته بعد بیایم 

بعضی مواقع پیش میاد با دخترم تنها میام 

و دقیقا تو این روزا تا میتونه اعصاب منو به هر طریقی به هم میریزه 

من برات بی اهمیتم منو نمیخوای و هزار تا لوس بازی دیگه منت بکشم پرو میشه جواب بدم 

بیشتر اوقات تلخی میکنه موندم چی کار کنم 

الان این پیاما رو بش دادم 

هنو ندیده ببینید خوبه یا پاکش کنم 

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نمیبره؟خودت برو هر کی اومد خوش اومد

میبره دیر به دیر میگه همین بسه

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
پاک کن لطفا... یجوری حرف زدی انگار دختر اونه فقط دختر تو نیست سیاست صفر اسی

خوب چی بگم 

شما بگو 

اون دختر دختر تو هم نیس ی جوری گفتی انگار الهی خیر نبینی و تقاص کاراتو دخترت پس بدی 

داری دختر خودتو نفرین میکنی؟؟؟ چرا گل ب خودی میزنی پاک کن

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
چقد تند حرف زدی پاکش کن بنظرم‌ مردا خیلی کینه ای هستن مگ اینک واقعا دوسش نداشته باشی

نمیدونم دارم یا نه با خودم درگیرم

چقد تند حرف زدی پاکش کن بنظرم‌ مردا خیلی کینه ای هستن مگ اینک واقعا دوسش نداشته باشی

کجاش تند حرف زده؟؟

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

خوب شاید همسرت دوس نداره دور بشی ازش و برا همین لوس میشه با مهربونی حرف راضیش کن 

بعدم این حرفتون اشتباهه من اصلا دوس دارم دخترم یکی یدونم تاوان کار های مارو بده بلاخره دختر توهم هس دردونه شماس این حرفا خوب نیس اصلا ،با زبون همسرتونو راضی کن بگو دلم تنگ میشه مرسی درکم میکنی و میبری خونه پدر مادرم 

🌈🌨️🐆🕊️🖤
حالا ازاینجا بگذریم یک هو نیاد بگه شاید توهم تاوان کارای مامان باثباتی بدتر شه

اگه بگه دروغ نگفته 

بابام هم دقیقا همین کارا و کرده

اون دختر دختر تو هم نیس ی جوری گفتی انگار الهی خیر نبینی و تقاص کاراتو دخترت پس بدی  داری دختر ...

میدونی رو دخترمون خیلی حساسه خاستم ی لحظه تصور کنه ببینه تحمل داره