2777
2789

خانومای ارایشگر لطفا بگید میتونم کاری کنم ک این حناهندی از روی موهام بره؟

جلوی موهام  موی سفید زیاد دراومده براهمین میخام‌مش کنم

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حنا گذاشتم دو سال پیش امسال خواستم رنگ کنم موهامو آرایشگر گفت نمیشه باید وایسی رنگ حنات بره

یاحسین 

دیگ بعد ۲ سال هیچیش نمونده

من مشکی پرکلاغی گذاشتم بعدش روشن کردم شد . دیگه حنا ک چیزی نیست . بستگی ب آرایشگرت داره

چی بگم‌والا

دوتا سالن رفتم گفتن نمیشه 

نه

ولی آرایشگرها یی میگن وا چرا نشه بقیه بلد نیستن من با ریمور فلان مارک انجام میدم و خدا تومن میگیرن یک ماه بعد همه مو یا کششششش میاد یا خورد خورد میشه میریزه باید کوتاه شه

تجربه شخصی من !

من جلو موهام کلی سفید شده تو نه ماه گذشته، سه ماه رنگ نکردم ولی قبلش مشکی گذاشته بودم، نمیدونم با سفیدی بسازم یا برم رنگ کنم باز🥺😶😶

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
سلام عزیزم اگه رنگ حنا رو سرت مونده فقط چارش یا باید رنگ نکنی تا رنگ حنا بره.یا بری ارایشگاه موهاتو ...

آخه مشکل اینجاست ک آرایشگرم گفت دکلره کنی اصلا ب پایه نمیرسه خیلی بد میشه

حالا موندم چه کنم این حنا لامصب بره

نه ولی آرایشگرها یی میگن وا چرا نشه بقیه بلد نیستن من با ریمور فلان مارک انجام میدم و خدا تومن میگی ...

بله درست میگید..مرسی عشقم ک گفتی