2777
2789
عنوان

خواستگارندارم هیچکی دوسم نداره

1284 بازدید | 44 پست

تااین سنی که دارم تابه حال هیچ خواستگاری نداشتم فقط چنتاگذری فقط درحدپیشنهادولی کسی نیومده همیشه به خاطره این موضوع اعتمادبه نفسم کلی اومده پایین منم دوس دارم مثل بقیه ازدواج کنم صاحب بچه وزندگی بشم ولی فک کنم دیگه این آرزوروبه گورمیبرم😔😔 والامن هیچ عیبی ندارم ولی کسی منونمیخواد🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گور بابای خواستگار 

پاشو زندگیتو تکون بده 

تا کی میخوای بشینی غصه بخوری؟

مشکلت اینجوری حل نمیشه یه فن یاد بگیر یه مهارت برو زندگی کن از زندگیت لذت ببر بیشتر تو اجتماع باش 

ایشالا به مراد دلت برسی

ای خدا شوهر میخوای چیکار !آقا فلش رو برده فیلم بندازه روش برده گمش کرده😬الان ی فلش خوب چنده قیمتش؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'

هنوز وقتش نرسیده عزیزدلم 

به موقعش شما هم بهترین زندگی رو در کنار همسرتون خواهید داشت💚

توکل کن بر خدا 

۳۳ روز سوره الرحمن رو بخون

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
ای خدا شوهر میخوای چیکار !آقا فلش رو برده فیلم بندازه روش برده گمش کرده😬الان ی فلش خوب چنده قیمتش؟

😂😂😂😂😂

من 64 گیگ مارک خوب گرفتم 250

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
گور بابای خواستگار  پاشو زندگیتو تکون بده  تا کی میخوای بشینی غصه بخوری؟ مشکلت اینجوری ...

و از همه مهم تر هی به خودت خوب تلقین کن 

حتی به دروغ بگو من خوشگلم من خواستگار زیاد دارم من جذابم تقدیرم قشنگه اینا 

بهت توصیه می‌کنم کتاب معجزه شکرگذاری بگیری بخونی عزیزدلم❤