2777
2789
عنوان

دفن پنج نفر باید با تاخیر باشه

347 بازدید | 21 پست

امام صادق (علیه السلام)

خَمْسَةٌ يُنْتَظَرُ بِهِمْ إِلَى أَنْ يَتَغَيَّرُوا اَلْغَرِيقُ وَ اَلْمَصْعُوقُ وَ اَلْمَبْطُونُ وَ اَلْمَهْدُومُ وَ اَلْمُدَخَّنُ.
امام صادق(ع)فرمود: از دفن پنج كس بايد دست نگاه داشت تا تغيير كنند آنكه در آب خفه شده و آنكه سكته كرده و آنكه اسهال گرفته و آنكه زير آوار مانده و آنكه دود گرفتگي پيدا كرده است
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

برای اینکه احتمال زنده بودنشون زیاده 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

یعنی چی ؟ چرا ؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اون موقع ها در اثر اسهال میمردن؟😥

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خاه ادامه هاش رو بگوووو

گفتم دیگه اینا احتمالشون هست که زنده باشن واسه همین باید تغییراتی رخ بده که مرگ واضح باشه 

من همیشه از این میترسم که نمرده دفن بشم 

به خاله ی پدرم آمپول زده بودن بعدش دیگه بیدار نشد 

من سه بار تو بچگی خواب دیدم روزای اول گفت من زندم به هرکی گفتم قبول نکرد 

چند سال پیش خواب دیدم گفت من زنده بودم خاکم کردین 🌹🌹😭😭😭😭

علم پیشرفت کرده.. تا دکتر معاینه نکنه اجازه ی دفن صادر نمیشه.. اون مال قدیم بود درجا دفن میکردن..

حرفت رد میکنم

چند بار زیر دست غسال زنده شدن مرده ها

بابا بزرگم فوت شد دکتر اومد دستم نزد گفتیم فوت شده اونم گواهیو داد رفت 

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
یعنی طرف اسهال شده مرده صبرکنیم اسهالش بند بیاد که شاید زنده بشه؟؟🥴🥴🥴🤨🤨🧐🧐 ماذا فاذا؟؟

نه 

کسی که از اسهال میمیره به خاطر کم شدن آب و الکترود و ایناس 

اینو باید از یه پرستار بپرسی 

من خیلی نمیدونم 

چ جالب ک اون زمان هم میدونستن خیلی زودم مرده رو میزارن تو سردخونه باید صبر کنن ب نظرم  بچه هم ...

دقبقا تو یه تاپیکی یکی گفته بود پسر جوونشون غرق شده گذاشتن سردخونه فرداش که جنازش دراوردن دیذن موهاش تو دستشه یعنی تو سردخونه زنده شده ولی از یخ زدگی فوت شده