2777
2789
عنوان

دفن پنج نفر باید با تاخیر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 21 پست

عزیزم الانکه کالبدشکافی اینا میکنن وجواز دفن صادرمیکنن قدیما فرق داشته 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دم عیدی تاپیک شاد بزنین دلمون شاد بشه  مگه قراره ما کسی رو دفن کنیم اخه

من اگر دور از جون عزیزم سکته کنه نمیزارم تا یه روز کامل نگذره دفن کنندمن همسرم تو کما بود پنج تا دکتر بهم گفتند تمااام 

ولی به لطف خدا و نذری که کردم زنده ماند 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
گفتم دیگه اینا احتمالشون هست که زنده باشن واسه همین باید تغییراتی رخ بده که مرگ واضح باشه  من ...

عزیزم بابای منم به خواب من وبرادرم میادوهمینارو میگه 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
بابای من سکته مغزی و قلبی کرد همون لحظه تموم کرد

خدا رحمتشون کنه عزیزم 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
عزیزم بابای منم به خواب من وبرادرم میادوهمینارو میگه 

خدادرحمتش کنه 

تو شهرستان خیلی از این اتفاق ها افتاد 

خدادرحمتش کنه  تو شهرستان خیلی از این اتفاق ها افتاد

ممنونم گلم خدارفتگان شماروبیامرزه