2777
2789

نامزدم قبلا یه نامزدی با فامیل داشته بهم خورده.

بعدش با یه فامیل دور دیگه باهم اشنا شدن که ازدواج کنن که تفاهم نداشتن

اما امشب عقد یکی از فامیل های شوهرم بود متاسفانه یا بدبختانه من نتونستم برم و شد دلخوره و...

هستید ادامشو بگم....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ام

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

بعدش الان گفتم گفت اره اونا هم اونجا بودن

خانوادشم اصلا زنگ نزدن سراغ منو بگیرن🙄یا بگن چرا نیومدی یا بیا

منم بشدت ناراحتم از این موضوعات

حتی گاهی مادرش همش تعریف اون دو تا دخترو میکنه

اما اصلا یه بار هم از من تعریف نکرده و همش ایراد های بیخودی میگیره

ما عقد کردیم

یکیشون فامیل نزدیکشم هس دختر دایی نامزدم

مادر شوهرم همش میگه خب بهم خورده باشه برادرزادمه باید شما هم باهاش حرف بزنید و همش تعریف میکنه ازش

خیلی سخت شده برام تا حالا تو این شرایط قرار نگرفتم زفت و امد با کسی ک شوهرم قبلا باهاش بوده

دختر دایی که نزدیکه واقعا نمیشه قط رابطه کرد بنظرم عادی باش نشون نده حساسی تا برا دختر پایین هم عادی ...

اخه مادر کسکشش منو عصبی کرده

اون بی همه چیز اغده ای همش تعریف میکنه

خب به من چه

منو حساس کرده

اخه مادر کسکشش منو عصبی کرده اون بی همه چیز اغده ای همش تعریف میکنه خب به من چهمنو حساس کرده

دخترا دایی سره؟اگه نه که به پشمت نباشه اگه هم آره مادره رو بی محل کن بگو اگه خوب بود که الان عروستون بود پس الکی تعریف نده

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت