2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پریازدید که به زن میگین عن😕

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 35 پست
ولى خداييش يبار مادرشوهر خالم كم داره به خالم كه يادش رفته بود خونه رو جارو كنه گفته بود تو زنى؟! ت ...

خآلت مادر شوهرشو زنده گذاشت بعده این حرف ؟

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا بعضیا خیلی بیشعورن 

خب اون ميگم كه كم داشت حالا فوت كرده ولى قرص عصاب ميخورد و تو تيمارستان بسترى ميشد بنده خدا 

دختركم تو از من و من با تو دوباره زاده شدم❤️❤️كاربر قديمى  هستم كه تعليق شدم،
گوشت تلخا راحت تر هضم میشن 

اما هزینه بره😜

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف
فکر کنم از حالا بعد هر جا خواستم برم مهمونی اول به 14معصوم و 124هزار پیغمبر قسمش بدم که راضی هستی می ...

آره باید از این به بعد از مهمونی برگشتم اقدام کنم برا شستشوی معده 

من فکر کردم اشتباه تایپ بوده ینی از قصد نوشته😱

بله

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف
فکر کنم از حالا بعد هر جا خواستم برم مهمونی اول به 14معصوم و 124هزار پیغمبر قسمش بدم که راضی هستی می ...

😂😂

خآلت مادر شوهرشو زنده گذاشت بعده این حرف ؟

بنده خدا مريضى عصاب داشت آره بابا مهربونه خالم تازه ميورد  خونش ازش پرستار ام ميكرد اينم با خنده برامون تعريف كرد 

دختركم تو از من و من با تو دوباره زاده شدم❤️❤️كاربر قديمى  هستم كه تعليق شدم،
اگه به اینا باشه هزینش زیاد مهم نیست مهم شخصه که خورده بشه 

به حرفت خندم گرفته بیا بخور😄🥴

بنده خدا مريضى عصاب داشت آره بابا مهربونه خالم تازه ميورد  خونش ازش پرستار ام ميكرد اينم با خند ...

واقعا مریصی اعصاب داشت خدا انشالله شفاش بده اگه زندس خدایا منو ببخش 

حرص دراومد