2777
2789
عنوان

بچه هاتون مامان صداتون میکنن؟

1520 بازدید | 79 پست

دختر من به اسم صدام میزنه.احساس میکنم تو آینده روی روابطمون تاثیر میزاره.ممکنه اصلا احساس مادر و فرزندی نداشته باشه؟

بدبختی اینه که مادرشوهرمو مامان صدا میزنه😐

نه اتفاقا خیلیم باحاله به نظرم 😐😂

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم تا ۳سالگی همین بود من اصلا حساسیت نشون ندادم خودش دیگه گفت مامان

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

برادرزدم دوسالشه. بعضی وقتها اسم مامانش میگه بعضی وقتها مامان میگه

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

خوب خودتون عادت دادین دیگه دختر منم شوهرمو به اسم صدامیزد بعد دیگ الان کلا میگه بابا

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بله مامان میگن

البته منم گاهی می‌خوام صداشون کنم بهشون میگم «مامانی » 😁😁🙈 

شما یک مدت اسمش رو نگو.  بگو خوشگل مامان ، عسل مامان ، نمیدونم از این چیزا 

بزار به کلمه ی مامان که از دهن شما خارج میشه عادت کنه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)